Foto: Emma Heesters laat volgers van onderen naar binnen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres heeft weer een heerlijk nieuwe foto geplaatst en laat al haar volgers daarmee naar binnen kijken. 

Emma Heesters verrast volgers met nieuw plaatje

De prachtige blondine heeft weer een nieuw kiekje geplaatst en daar staat de zangeres natuurlijk ongelooflijk goed op. Emma Heesters heeft een prachtig jurkje aangetrokken voor deze foto en die ziet er natuurlijk ontzettend goed uit. In haar nieuwe jurkje heeft Emma Heesters wel echt weer een flinke indruk gemaakt op haar volgers. De knappe blondine heeft een ontzettend fijne hoek ook gekozen om de foto te maken. De zangeres zit zelf wat hoger en de camera wat lager. Daardoor kan je precies de gehele lengte zien van de prachtige benen van de knappe blondine. En wat ziet dat er een partij goed uit. De aantrekkelijke zangeres maakt haar fans op deze manier helemaal gek.

Lees ook: Foto: Emma Heesters moet ‘sorry’ tegen haar moeder zeggen vanwege deze dwaze actie
Het heerlijke van Emma Heesters

De prachtige blondine heeft een heerlijk , dat valt niet te ontkennen. Maar dat wordt op dit soort foto’s eigenlijk alleen nog maar duidelijker. De knappe zangeres weet met haar fantastische uiterlijk al haar volgers helemaal in te pakken. Ze hoeft daar overigens niet heel erg veel voor te doen. Het enige wat Emma echt nodig heeft om haar volgers te laten watertanden is een mooi jurkje en een een camera. Dan zet ze haar verleidelijke lach op en is het meteen genieten geblazen. De knappe dame weet met haar ongelooflijk mooie vormen eigenlijk iedereen al te verleiden als ze naar haar kijken. En dat is toch wel erg bijzonder. Het is dan ook geen wonder dat Emma Heesters zoveel volgers heeft.

Lees ook: Video: Emma Heesters verwerkt breuk met Wesley Hoedt in superstrak topje
Emma Heesters laat ook nog mooie achterkant zien op spannende foto

Natuurlijk zijn de lange benen van Emma en haar heerlijke troeven een feestje om naar te mogen kijken. Maar laten we vooral niet haar geweldige achterkant vergeten. Als Emma Heesters met haar heupen schudt, dan ben je gelijk helemaal van de kaart. De prachtige zangeres weet met haar heerlijke plaatjes altijd iedereen helemaal wakker te schudden. En daar zijn haar fans natuurlijk ongelooflijk blij mee. Die kunnen niet wachten om weer een nieuw kiekje van Emma Heesters voorbij te zien komen. De prachtige zangeres doet dan ook voor hen haar uiterste best.

Emma Heesters maakt van elke foto een feestje om te zien

De knappe zangeres weet met haar sprankelende uiterlijk eigenlijk wel van elke foto een feestje te maken. Ze vindt het fijn als haar volgers genieten van al haar spannende kiekjes. En daarvoor moeten die kiekjes natuurlijk wel een beetje mooi eruit zien. Emma Heesters probeert daarom elke nieuwe foto er beter uit te laten zien dan de vorige. En dat gaat vooralsnog ontzettend goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!