Foto: Emma Heesters geeft volgers ultiem uitzicht in piepklein bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft altijd de meest uitdagende foto’s op haar Instagram staan. En ook deze keer is geen uitzondering!

Dit plaatje van Emma Heesters geeft prachtig uitzicht

De knappe blondine is nogal fan van het plaatsen van zeer verleidelijke foto’s van zichzelf. En ook deze keer maakt Emma Heesters geen uitzondering op die regel. En haar volgers smullen natuurlijk gigantisch van die prachtige kiekjes. Elke keer dat Emma wat uploadt zijn ze helemaal in hun nopjes met het resultaat. Dat merk je wel bij alle posts. Want onder de foto zie je altijd een muur aan reacties van enthousiaste fans die zich niet in kunnen houden. Emma wordt overladen met complimentjes over haar geweldige uiterlijk. Natuurlijk zijn er ook een aantal fans die daadwerkelijk benieuwd zijn waar Emma zich nu weer bevindt. De knappe blondine lijkt namelijk altijd onderweg te zijn.

Lees ook: Video: Emma Heesters leidt haar fans af met extreem harig bovenlichaam

In haar privé zwembad geniet Emma Heesters van heerlijk uitzicht

Zoals je kan zien is Emma helemaal tevreden. Ze ligt namelijk in haar eentje in een compleet leeg zwembad. Daar mag ze helemaal in haar eentje van genieten, terwijl ze het meest mooie uitzicht heeft dat je jezelf kan inbeelden. Nou, dat is niet helemaal waar, want de mensen die naar de foto van Emma Heesters kijken hebben eigenlijk een veel mooier uitzicht natuurlijk. Maar je hoort daar niemand over klagen. Emma is tevreden met haar plekje in het zwembad en haar volgers zijn ook zeer tevreden met de foto van de knappe blondine. En zo vullen Emma en haar volgers elkaar mooi aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters is erg goed in het plaatsen van verleidelijke kiekjes

Als er iemand goed is in het plaatsen van foto’s die als zeer verleidelijk gezien worden, dan is het wel Emma Heesters. De zangeres is alweer een tijdje single en dat geeft haar een mooi excuus om een paar extra mooie foto’s van zichzelf te plaatsen online. Aangezien ze nu nergens aan vast zit kan ze van zichzelf laten zien wat ze wil. En wat blijkt? Emma Heesters is veel verleidelijker dan je zou denken als je haar zo zou zien. Maar toch houdt de knappe blondine wel van een beetje spanning en sensatie.

Met de foto’s van Emma Heesters hoef je nooit verveeld te zijn

De prachtige blondine weet wel wat haar volgers willen zien. De foto’s op haar Instagram zijn dus een mooie mix tussen kiekjes van Emma Heesters achter de schermen bij optredens en repetities, verleidelijke foto’s van Emma is de meest exotische pakjes en foto’s van bijzondere momenten in haar leven. Emma heeft zo iets voor iedereen. Ze houdt ook graag haar fans tevreden. Dus er is een grote kans dat de continue stroom van Emma Heesters foto’s de komende tijd gewoon door blijft gaan. Emma vindt het namelijk helemaal niet erg om zichzelf op een verleidelijke en aantrekkelijke manier aan de wereld te presenteren. Dat vindt ze juist wel erg spannend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...