Foto: Emma Heesters gaat helemaal los in openhangend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd prachtige Emma Heesters viert haar verjaardag heel uitbundig! Vooral met het fonkelende topje dat ze aanhad wist ze iedereen omver te blazen…

Emma Heesters was jarig, en had er een groot feest van gemaakt! Ze had een zaal afgehuurd waar ze al haar familie en vrienden had uitgenodigd. Hier zaten een aantal zéér bekende gezichten tussen.

Emma Heesters weet hoe ze de aandacht naar zich toe moet trekken

Je word natuurlijk maar één keer 27 jaar. Dit is geen bijzondere leeftijd, maar Emma Heesters vierde het toch uitbundig. Ze had voor zichzelf een grote taart besteld om het te vieren. Wanneer de taart eenmaal werd aangesneden kon het feest losbarsten. Dit gebeurde ook en Emma zocht per direct de dansvloer op. Ze ging helemaal los in haar openhangende topje. Haar juwelen schoten door al het dansen bijna uit het topje. Hoewel er de afgelopen tijd veel geruchten gingen over mogelijke ontrouw van haar vriend Wesley Hoedt, was de voetballer gewoon op haar feestje aanwezig. De twee tortelduifjes leken dolgelukkig met elkaar en van enige spanning was geen sprake.
Emma Heesters nodigt collega’s uit om op te treden

Naast alle familie en vrienden nodigt Emma Heesters ook haar mede collega’s uit. Deze komen maar al te graag op haar verjaardag. Naast dat ze op haar verjaardag mochten komen, gingen ze ook even optreden. De gasten konden Kraantje Pappie, Ronnie Flex en Flemming zien optreden. Deze drie zangers maakte er een hele show van. Ze bedankt haar collega’s ook persoonlijk dat ze opkwamen dagen. Als zangeres heeft Emma Heesters natuurlijk genoeg connecties. Dat deze drie zangers ook opkwamen dagen, daar is Emma enorm blij mee. Naast iedereen die op het feest aanwezig was, krijgt Emma Heesters ook via Instagram van alle kanten felicitaties naar zich toe geslingerd. Het ziet er uit als een geslaagde avond!

Emma Heesters nodigt prachtige Jade Anna uit op verjaardag

Jade Anna heeft de afgelopen jaren een enorme sprint gemaakt. Met 900 duizend volgers op Instagram blijft de lijn maar door stijgen. De vraag is alleen, hoe is Jade Anna op de verjaardag van Emma Heesters beland. Het was al wel even bekend dat Emma Heesters Jade Anna volgde op Instagram. Nu een tijdje later is de beeldschone Jade ook te vinden op het feest van Emma. In een heerlijk strak rokje is het genieten geblazen. Nu ze sinds een lange tijd ook weer single is, is heel mannelijk Nederland aan het wachten op hopen op hun kans. De gasten op het feest van Emma hadden de uitgelezen kans om hier wat mee te gaan doen. Of Jade Anna ook met iemand mee naar huis is gegaan, dat is niet bekend. Het zijn in ieder geval twee prachtige dames op één plaatje samengevat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!