Foto: Eindelijk juice over relatiestatus en privéleven Mark Rutte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze minister president Mark Rutte is super voorzichtig als het gaat om zijn leven buiten de politiek. Nu lijkt er echter tóch iets over zijn privésituatie bekend te zijn geworden…

Privéleven van Mark Rutte is groot geheim

Bij het praatprogramma Eva Jinek was Mark Rutte even kort het onderwerp. Eva stelde een politiek verslaggever aan tafel de gewetensvraag: “Als je moest kiezen tussen juice brengen over Mark Rutte of een podcast maken, wat zou je doen?” Heel eventjes vergelijkt Eva haar gast met de juicekoningin, “Ben jij een soort Haagse Yvonne Coldeweijer?” Het publiek schrikt ervan en overal in de zaal klinkt gelach en ‘oohhh…’. Natuurlijk maakte Eva een grapje en kan haar gast er ook om lachen. Hij reageert op haar vraag met: “Er is geen juice over Mark Rutte. Dat wordt sowieso, of het nou Instagram is of een podcast, de kortste podcast ooit. We kunnen deze week wéér melden dat er geen vriendin is”. Een kort filmpje van dit gesprek staat op de Instagram van RTL. Yvonne Coldeweijer plaatst het in haar Instagram verhaal en reageert erop met: “Onmogelijk! Er moet sowieso juice zijn over Markie”. Haar volgers zien dit als een oproep aan de spionnen en binnen no time heeft Yvonne al scoops over ‘Markie’.

Lang wachten op vriendin Mark Rutte

Ondanks dat er bij Eva Jinek werd gezegd dat er geen juice over Mark Rutte is, word het tegendeel bewezen wanneer Yvonne aan haar volgers vraagt om scoops. Binnen een dag heeft ze informatie over Mark Rutte gekregen via haar spionnen. Ze houdt het wel wat vaag. Ze vertelt namelijk dat ze niet zeker weet of het wel aan haar is om zoiets naar buiten te brengen. Haar reactie op het filmpje van Eva Jinek is als volgt: “Het klopt inderdaad dat, als je wacht tot hij een vriendin krijgt, je kunt wachten tot je een ons weegt”. Hiermee lijkt Yvonne te impliceren dat Mark Rutte zeker niet van de vrouwen is!

Privéleven Mark Rutte is niet saai

Als laatst blijkt Yvonne nóg een scoop te hebben over onze minister president. Als het nog niet genoeg was om te bedenken dat hij misschien helemaal niet op vrouwen valt, komt Yvonne met nog meer juice. Ze schrijft: “Markie heeft ook niet zo’n saai leven als je denkt. Niks met ‘donkere’ schuilkelders, maar denk eerder in de richting ‘dandy huisfeestjes’.” Met ‘donkere’ schuilkelders doelt Yvonne waarschijnlijk op spannende feestjes voor mannen. Daar doet Mark Rutte dus niet aan, maar de juicekoningin noemt ook ‘dandy huisfeestjes’ in haar bericht. Een dandy huisfeestje is vaak chique, privé en dus achter gesloten deuren. Het lijkt erop alsof Yvonne probeert te hinten dat Mark zeker wel spannende avontuurtjes heeft, maar dat hij deze ontzettend geheim weet te houden…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.