Foto: Eerste hete beelden van Nicolette Kluijver in nieuw seizoen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is zover: Nicolette Kluijver is deze zomer eindelijk weer te zien in een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Op de eerste beelden heeft Nicolette het al enorm heet. Gelukkig heeft ze dit jaar een nieuwe co-host om mee af te koelen..

Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson met Rick Brandsteder

Na lang wachten brengt Nicollete Kluijver eindelijk weer goed nieuws: het nieuwe seizoen Expeditie Robinson gaat weer beginnen. De vorige editie van Expeditie Robinson was de All Stars editie en werd gewonnen door Niels Gomperts. Deze editie werd gepresenteerd door Geraldine Kemper en Art Rooijakers. Natuurlijk een enorm goed duo om naar te kijken. De twee presentatoren hebben het ook uitstekend gedaan. Toch is de originele versie, hoe de meeste mensen Expeditie Robinson kennen, natuurlijk met niemand minder dan Nicolette Kluijver. De blondine leeft altijd enorm mee met de kandidaten en haalt er alles uit wat erin zit. Het is ook niet vervelend om naar Nicolette te kijken terwijl ze met weinig kleren in de warme zon de proeven staat uit te leggen. Uiteraard presenteert Nicolette het programma nooit alleen maar met een mannelijke collega. Dit jaar moest de productie een nieuwe mannelijke presentator kiezen en dat is Rick Brandsteder geworden.

Nicollette Kluijver neemt afscheid van Kaj Gorgels bij Expeditie Robinson

Normaliter straalde Nicolette Kluijver altijd naast haar collega Kaj Gorgels. Het blonde duo schitterde altijd op beeld. Kaj Gorgels haalt ook altijd de beste kant van Nicolette naar boven door een klein grapje hier en daar. Nu het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is aangekondigd zijn eindelijk de eerste beelden opgedoken. Op onderstaand filmpje staat Nicolette al helemaal in een luchtige eiland outfit voor haar telefoon. Expeditie Robinson speelt zich altijd af in een tropisch gebied dus het is logisch dat Nicolette voor zo min mogelijk kleren heeft gekozen. Het gele jurkje staat de presentatrice heel goed. Vervolgens besluit ze met pijn in haar hart Kaj Gorgels op te bellen om te vragen waar hij is gebleven dit seizoen. Kaj geeft aan dat hij doordat hij het te druk heeft met andere programma’s geen tijd heeft kunnen vinden om samen met Nicolette Expeditie Robinson te presenteren. Daarbij is Kaj ook net verhuisd naar Ibiza met zijn vriendin. Nicolette baalt er duidelijk van maar lijkt ook blij te zijn met Rick Brandsteder. Volgens Kaj is Nicolette in hele goede handen dus het gaat helemaal goed komen dit seizoen.

Nicollete Kluijver en Rick Brandster zijn zich flink aan hydrateren

Nicolette Kluijver is ondertussen een expert geworden in het overleven op een eiland. Het is voor de deelnemers natuurlijk heel zwaar om te overleven maar de omstandigheden voor de presentatoren zijn ook niet heel luxe. Daarbij is het natuurlijk heel erg heet op het eiland. Tijdens de lange opnamedagen moet Nicolette soms wel uren in de brandende zon staan om te kijken naar de kandidaten. Dat betekent natuurlijk peentjes zweten voor Nicolette. Gelukkig is de blondine heel verstandig en geeft ze het goede advies dat het belangrijk is om gehydrateerd te blijven. Waarschijnlijk moet dat wel lukken met deze gigantische waterflessen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...