Foto: Dyantha Brooks heeft moeite met stilte sinds avonturen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dyantha Brooks heeft het lastig de laatste tijd.  na haar Expeditie Robinson avonturen vindt ze het maar ijzig stil in huis. 

Tijden heeft Dyantha Brooks niet kunnen slapen. De kou en de spanning van Expeditie Robinson hebben haar destijds vele nachten wakker gehouden. Maar nu het grote expeditie avontuur er weer op zit, is het tijd voor Dyantha om terug te gaan naar haar oude ritme. Al heeft ze het daar nog wel heel erg moeilijk mee. Thuis zit ze het grootste deel van de dag alleen, aangezien haar zoontje weer naar school mag. En daardoor moet ze opeens ook extra vroeg op. Dat is natuurlijk niet fijn na het slaaptekort van Expeditie Robinson. Dyantha haar wereld is dus nog verre van normaal. Die staat nog steeds helemaal op zijn kop.

Lees ook: Dyantha Brooks is heter in Expeditie Robinson dan in Shownieuws

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks)

Dyantha komt op de foto flink slaap tekort

Haar ritme is nog niet echt verbeterd sinds ze Expeditie Robinson heeft verlaten. Daar sliep ze ook al nauwelijks en Dyantha had de stille hoop om hier in Nederland misschien wat van die slaap in te halen. Maar dat sprookje gaat helaas niet door. Dyantha slaapt dankzij het school rooster van haar zoontje nog net zo weinig als toen ze nog op het eiland van Expeditie Robinson zat. Alleen nu komt ze na het wegbrengen van haar zoontje thuis in een volledig leeg huis, in plaats van bij een drukke groep. En dat valt Dyantha toch wel zwaar. Ze heeft wel wat aanpassingsproblemen de laatste tijd. Niet dat het heel ernstig is, maar Dyantha merkt aan zichzelf dat ze het toch wel iets minder fijn vind om de hele dag in een leeg huis door te brengen. Zeker na zo lang niet alleen te zijn geweest. Dyantha kan altijd nog al haar medekandidaten uit Expeditie Robinson uitnodigen als ze het te rustig vindt worden in huis. Die zullen zo langskomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks)

Ondanks haar slaaptekort vond Dyantha het een hele eer mee te mogen doen aan Expeditie Robinson

Dyantha vond meedoen aan Expeditie Robinson toch wel een enorm gave ervaring. Ze heeft er vrienden gemaakt voor het leven en dingen gedaan die ze nooit dacht te doen. Het programma is door Dyantha als enorm positief ervaren. De kijker thuis heeft ook zeker genoten van de avonturen van Dyantha. Die zaten telkens op het puntje van hun stoel om te kijken wat de knappe presentatrice nu weer te wachten stond. Dyantha zou ook zo weer ja zeggen als Expeditie Robinson zou vragen of ze weer mee zou doen. Het waren misschien een aantal zware weken voor Dyantha, maar die waren het in haar ogen absoluut waard. Dyantha heeft nog nooit in haar leven zoiets gaafs meegemaakt als de opnames van het spannende Expeditie Robinson. Stiekem wil Dyantha zo snel mogelijk terug naar haar kleine hutje onder de sterren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...