Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.

Met deze plaatjes verleidt Doutzen Kroes al haar volgers

Het lijkt erop dat Doutzen eindelijk weer wat actiever begint te worden op social media. Na een lange stilte met af en toe een beetje een vreemde post tussendoor waar haar volgers ook niet zoveel mee konden, is Doutzen weer terug. Ze deelt in haar story een aantal leuke video’s waarin ze zo te zien werkt in haar eigen moestuintje. Maar daar doet ze wel een aantal erg verleidelijke dingen. Het is dus zeker de moeite waard om eventjes de video’s van Doutzen te bekijken en jezelf te laten verrassen door het knappe model.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes neemt frisse duik in superstrak badpakje

Doutzen buigt diep voorover tijdens intense werkzaamheden in de tuin

Het knappe model is helemaal zen aan het werk in haar eigen tuintje. Daar gaat ze op haar knietjes om al het onkruid in haar tuin te kunnen verwijderen. Natuurlijk heeft ze eerst eventjes haar telefoon neergelegd, zodat ze een spannend filmpje kan maken. Natuurlijk krijgen haar volgers het automatisch heet van een video van Doutzen Kroes op haar knieën. Maar Doutzen houdt de video gelukkig verder erg beschaafd. Ze is bezig in het gedeelte van haar tuin waar aardbeien groeien en kan niet wachten om haar aardbeitjes met haar volgers te kunnen delen. Maar geheel op haar eigen manier geeft ze er nog een verleidelijk randje aan.

Doutzen Kroes zuigt verleidelijk aan aardbei

Wanneer Doutzen in haar kleine tuintje een aardbei vindt, dan moet ze die natuurlijk even plukken. Het zou zonde zijn om hem te laten hangen en te laten verrotten. Dus trekt Doutzen het stukje fruit van de plant af. Maar wat ze dan laat zien komt natuurlijk wel een beetje verleidelijk over. Zonder waarschuwing sluit Doutzen haar lippen om het lekker stukje fruit om er een hapje van te nemen. En dat werkt natuurlijk ontzettend suggestief. Doutzen weet met het filmpje haar volgers echt ontzettend wild te maken. En dat allemaal met slechts één enkele aardbei. Als dat al genoeg is voor Doutzen om er een verleidelijk feestje van te maken, dan betekent het dat de blondine extreem goed is in het maken van spannende foto’s en video’s. Hopelijk besluit Doutzen dat ze de komende tijd nog meer van dit soort video’s moet gaan maken. Dat zou namelijk erg in de smaak vallen.

Doutzen maakt zelfs van tuinieren een verleidelijk feestje

Laat het maar aan Doutzen over om zelfs van tuinieren een verleidelijk feestje te maken. De spannende blondine weet precies wat voor video’s het goed zullen doen op social media. En ze is niet bang om daar exact aan te voldoen. De knappe dame laat steeds weer meer van zichzelf zien online. Het kan dan ook haast niet lang meer duren of we krijgen de volledige comeback van Doutzen Kroes op social media. Dat zou echt een enorme knaller worden. Doutzen zou iedereen weten te verleiden met haar spannende foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen...