Doutzen Kroes blijft ondanks grote ophef toch Instagram koningin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes gebruikt haar Instagram account niet meer om modellen foto’s met haar volgers te delen. Rondom de berichten en foto die het model nu wél plaatst is veel ophef.

Over de berichten die Doutzen Kroes op Instagram plaatst wordt veel gepraat, maar vooral gediscussieerd. Het model valt de laatste tijd erg op op Social Media omdat ze gewaagde statements, vaak met opvallende foto, op haar Instagram plaatst. Doutzen heeft een uitgesproken mening over het coronabeleid en is daar niet stil over. Dat heeft wel een tijdje geduurd, want vanaf maart 2021 was het model afwezig op Instagram. In september deelde ze dat de coronaregels, waar ze het niet mee eens was, de reden van haar opvallende afwezigheid zijn. De media gaat er natuurlijk diep op in en andere bekende personen reageren ook op haar stellingen. De een deelt de mening van het model en de ander vindt het maar schandalig. De Instagram pagina van het model trekt dus veel aandacht en daarom hebben wij ook even een kijkje genomen naar haar nieuwste foto. Waar veel mensen in de media nog even kort hun mening over de kwestie moeten delen, negeren wij gewoon wat er aan de hand is. Er wordt namelijk geen aandacht geschonken aan de andere berichten die Doutzen op Instagram plaatst. Dat betekent dat veel volgers wat parels hebben gemist…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes maakt meest intense foto

Hoewel de foto er volgens Doutzen zelf wat minder toe doet in de post, heeft het plaatje ook zeker wat extra aandacht nodig. Het model plaatste de mooie foto nadat ze had besloten haar uitgesproken menig te delen op Social Media. De aandacht van het bericht zou natuurlijk moeten gaan naar de lange lap tekst die eronder staat, maar die is saai. Ze schrijft er namelijk uitgebreid over hoe het was om haar mening te delen… Hoewel het toch best lastig is om die lange lap emotionele tekst te negeren, is dat toch aan te raden. De selfie die bij de tekst staat zou veel meer aandacht moeten krijgen dan de tekst eronder. Als we even door het Instagram account van Doutzen scrollen, valt ons namelijk iets op. Het model plaatst, tussen de andere saaie foto’s door, namelijk best veel prachtige selfies. Door de ophef vergeten veel van haar volgers hoe mooi Doutzen wel niet is! Haar specialiteit: close-ups. Ook deze foto van het model is van heel dichtbij genomen. Het is een parel die zeker niet overgeslagen mag worden…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes probeert haar volgers te inspireren met foto

Wat ons betreft mag het model wat meer selfies plaatsen, want haar account bevat helaas ook minder interessante content. We zouden hierboven een voorbeeld kunnen laten zien, maar dat is de aandacht niet eens waard. Vandaar dat we jullie nog verwennen met een prachtige selfie van Doutzen Kroes. De keerzijde van haar account: inspirerende quotes… Het model deelt vaak foto’s van zogenaamd inspirerende quotes en helaas staan daar meer foto’s van op dan van het model zelf. We weten allemaal dat foto’s van Doutzen zelf meer inspireren dan spirituele teksten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.