Doutzen Kroes blijft ondanks grote ophef toch Instagram koningin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes gebruikt haar Instagram account niet meer om modellen foto’s met haar volgers te delen. Rondom de berichten en foto die het model nu wél plaatst is veel ophef.

Over de berichten die Doutzen Kroes op Instagram plaatst wordt veel gepraat, maar vooral gediscussieerd. Het model valt de laatste tijd erg op op Social Media omdat ze statements, vaak met opvallende foto, op haar Instagram plaatst. Doutzen heeft een uitgesproken mening over het coronabeleid en is daar niet stil over. Dat heeft wel een tijdje geduurd, want vanaf maart 2021 was het model afwezig op Instagram. In september deelde ze dat de coronaregels, waar ze het niet mee eens was, de reden van haar opvallende afwezigheid zijn. De media gaat er natuurlijk diep op in en andere bekende personen reageren ook op haar stellingen. De een deelt de mening van het model en de ander vindt het maar schandalig. De Instagram pagina van het model trekt dus veel aandacht en daarom hebben wij ook even een kijkje genomen naar haar nieuwste foto. Waar veel mensen in de media nog even kort hun mening over de kwestie moeten delen, negeren wij gewoon wat er aan de hand is. Er wordt namelijk geen aandacht geschonken aan de andere berichten die Doutzen op Instagram plaatst. Dat betekent dat veel volgers wat parels hebben gemist…
Doutzen Kroes maakt meest intense foto

Hoewel de foto er volgens Doutzen zelf wat minder toe doet in de post, heeft het plaatje ook zeker wat extra aandacht nodig. Het model plaatste de mooie foto nadat ze had besloten haar uitgesproken menig te delen op Social Media. De aandacht van het bericht zou natuurlijk moeten gaan naar de lange lap tekst die eronder staat, maar die is saai. Ze schrijft er namelijk uitgebreid over hoe het was om haar mening te delen… Hoewel het toch best lastig is om die lange lap emotionele tekst te negeren, is dat toch aan te raden. De selfie die bij de tekst staat zou veel meer aandacht moeten krijgen dan de tekst eronder. Als we even door het Instagram account van Doutzen scrollen, valt ons namelijk iets op. Het model plaatst, tussen de andere saaie foto’s door, namelijk best veel prachtige selfies. Door de ophef vergeten veel van haar volgers hoe mooi Doutzen wel niet is! Haar specialiteit: close-ups. Ook deze foto van het model is van heel dichtbij genomen. Het is een parel die zeker niet overgeslagen mag worden…
Doutzen Kroes probeert haar volgers te inspireren met foto

Wat ons betreft mag het model wat meer selfies plaatsen, want haar account bevat helaas ook minder interessante content. We zouden hierboven een voorbeeld kunnen laten zien, maar dat is de aandacht niet eens waard. Vandaar dat we jullie nog verwennen met een prachtige selfie van Doutzen Kroes. De keerzijde van haar account: inspirerende quotes… Het model deelt vaak foto’s van zogenaamd inspirerende quotes en helaas staan daar meer foto’s van op dan van het model zelf. We weten allemaal dat foto’s van Doutzen zelf meer inspireren dan spirituele teksten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!