Foto: Doodsbange Puck Moonen ontsnapt in vliegtuig aan gluiperige stalker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Puck Moonen hordes enthousiaste fans heeft zal niemand verbazen, maar deze geesteszieke stalker is helemaal doorgeslagen.

Met duizenden fans van haar Instagram en sportprestaties is Puck Moonen het wel gewend om in de aandacht te staan. En veelal is dat natuurlijk niet erg. Zolang je fans je grenzen wat bewaken en zich als normale mensen gedragen. Puck heeft dat geluk helaas de laatste tijd niet. De wielrenster maakte op Instagram bekend een geesteszieke stalker te hebben. Ondanks dat de politie er bij betrokken is werd het voor Puck in Italië toch weer onveilig.

Puck Moonen weet net te ontsnappen aan stalker tijdens Italië-reis

Niemand zou moeten ondergaan wat Puck Moonen momenteel doorstaat. We kunnen ons er geen voorstelling bij maken hoe het is om door een geesteszieke vreemde gestalkt te worden. Ondanks dat de razend populaire wielrenster relatief openhartig is over de gebeurtenissen dwingt de actualiteit van de zaak toch nog wat geheimen af. En dat is maar goed ook, want Puck wist recent nog maar nét aan haar stalker te ontsnappen. Na de angstaanjagende gebeurtenissen stelde Puck haar fans op Instagram gerust. Zo postte ze een plaatje van haar vliegtuig waarbij ze opgelucht vertelde dat ze eindelijk naar huis kan. Wij hebben er alle begrip voor. Ondanks dat ze namelijk niet alle details vrij kan geven schrijft Puck erbij dat de “stalker haar probeerde te pakken”. Gelukkig is de knappe topsporter ook weer veilig geland op Nederlandse bodem. Na haar horrorreis zal dat een hele opluchting zijn!

Puck Moonen is uitgeput door angstaanjagende stalker

Ook eerder scheen Puck Moonen al wat licht op de situatie. In een onthullende Instagrampost vertelde de sportieve schoonheid volledig uitgeput te zijn. En hoe kan het ook anders. Met zo’n heftige situatie die al geruime tijd aan de gang lijkt te zijn? Wij snappen volledig dat Puck mentaal en fysiek stuk is. Puck deed haar verhaal in het Engels op Instagram en vertelde fans over haar stressvolle weken. “In het begin van het weekend voelde ik me absoluut uitgeput en besefte ik hoeveel energie deze paar weken hebben opgeslorpt. Het is niet iets waar ik in detail over kan praten, want de politie is er ook bij betrokken. Maar gestalkt worden door een mentaal zieke vreemde is. angstaanjagend”, aldus Puck. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. In dezelfde post verteld ze ontzettend dankbaar te zijn voor haar familie en vriend. “Zij hebben mij er door gesleept”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen mentaal klaar voor topprestatie ondanks nare privéomstandigheden

Puck Moonen lijkt echter door niets en niemand naar beneden te halen. De sportieve schoonheid weigert haar leven namelijk te laten overheersen door de zieke stalker en gaat rustig door met het leveren van topprestaties. Zo was ze in Italië bij de Maratona dles Dolomites, één van de grootste races in Italië. Van haar ervaringen legde ze uitgebreid verslag op Instagram, natuurlijk. In de optimistische post schittert ze met oogverblindende glimlach en onvermoeibare blik. Zo schrijft ze erbij dat werkelijk alles wat mis kon gaan misging, maar dat ze nog steeds klaar was om haar alles te geven. Met een vermiste bagage moest Puck nog maar hopen dat ze een fiets zou hebben, maar emotioneel was ze er klaar voor. Wij geloven ook meteen dat Puck een topprestatie geleverd heeft! Met zulke vastberadenheid kan het niet anders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!