Foto: Dominique Hazeleger toont indrukwekkende achterkant in nauwe legging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fitnessgoeroe Dominique Hazeleger laat zichzelf lekker van achteren filmen tijdens haar opwarming in een strakke legging…

Dominique Hazeleger laat zich bewonderen tijdens workout

De prachtige Dominique Hazeleger staat regelmatig in de sportschool. Iedereen die haar een beetje volgt op Instagram, weet dat ze zich het beste voelt tijdens het sporten. Met haar vele fitness filmpjes motiveert en inspireert ze haar volgers en fans om de sportschool in te stappen en hun lijf goed te behandelen. De brunette plaatst dus regelmatig foto’s en filmpjes op haar Instagram van haar workouts en opwarmingen. Onlangs plaatste ze ook weer zo’n video op haar Instagram verhaal. Ze liet zichzelf van de achterkant filmen terwijl ze haar heupen opwarmt voor de squats die ze gaat doen in haar workout daarna. Ze heeft een flinke band om haar benen heen en doet om de beurt één been naar achter en zet m weer terug naast de andere. In de ontzettend strakke legging die ze aanheeft, ziet het er allemaal heerlijk uit vanaf de achterkant. Op een gegeven moment draait ze zich om alsof ze niet wist dat ze werd gefilmd. Ze lacht, loopt weg en steekt dan haar tong uitdagend uit naar de camera.

Dominique Hazeleger krijgt het zwaar door vervelend apparaat

Influencer Dominique Hazeleger is een prachtige vrouw met een heerlijk lijf. Dat moet natuurlijk ook wel als je fitnessgoeroe bent op Instagram. De meeste mensen volgen haar om haar workouts te zien en om inspiratie en motivatie te krijgen voor het sporten. De sportvrouw plaatst, zoals je hierboven kan zien, regelmatig workouts op haar sociale media en soms zend ze ook een live workout uit zodat mensen mee kunnen doen. Dat doet ze op een ander Instagramaccount; @kennismetkiekcommunity. Onlangs was het haar plan om dit weer te doen, maar één van de belangrijkste apparaten deed ontzettend lastig. Dat belangrijke apparaat was haar telefoon. Zonder telefoon kon ze natuurlijk de workout niet live uitzenden. Ze vertelt dat ‘ie bleef vasthangen en de workout niet opgeslagen kon worden. Toen besloot de sportfanaat dat ze de hele workout maar nog een keer ging doen om hem wel uit te kunnen zenden op haar Instagram. Wat een flinke toewijding. Aan haar gezicht en haar is ook wel te zien dat ze het flink zwaar heeft gehad.

Dominique Hazeleger workout

Dominique begeleidt en coacht fanatieke volgers

Intussen kan je het niet meer ontkennen; Dominique Hazeleger is een enorme sportfanaat en heeft dan ook een heerlijk en fit . Ze wil heel graag haar fans en volgers helpen om ook zo fit en gezond te worden als zij zelf. Onlangs heeft ze aangekondigd dat ze nóg meer gaat doen dan alleen foto’s en video’s op haar Instagram plaatsen. Ze is namelijk begonnen met coaching. Dat deed ze natuurlijk al in haar eigen sportschool, maar nu kan ze het ook online doen. Ze heeft een eigen website en is al met een aantal mensen gestart. Ze vertelt dat ze het ontzettend leuk vindt om te doen en dat ze dit zeker vol wil blijven houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?