Foto: Dominique Hazeleger rolt soepeltjes door in megastrakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dominique Hazeleger heeft weer een leuke manier gevonden om buiten te sporten. Ze heeft haar skates aangetrokken en rolt over de straten. 

In deze strakke sportlegging ziet Dominique Hazeleger er fantastisch uit

Dominique Hazeleger staat bekend als een populaire sportvrouw wiens een zeer goede indruk maakt op de meeste mannen van Nederland. En dat verklaart ook waarom ze altijd zoveel complimentjes ontvangt op haar foto’s. Ze heeft nu weer een leuk kiekje geplaatst en dat moet je gewoonweg even zien. De knappe sportvrouw en influencer staat met haar skates in de stralende zon op straat. Ze roept iedereen op om zelf ook lekker naar buiten te gaan om te bewegen. Maar het enige wat echt goed opvalt aan de foto is de prachtige legging van Dominique. Want die zorgt er namelijk voor dat haar zo geweldig uitkomt, dat je er niet omheen kan.

Lees ook: Foto: Dominique Hazeleger toont indrukwekkende achterkant in nauwe legging

Dominique laat indrukwekkende achterkant zien

De knappe sportvrouw laat zich maar weer eens van haar beste kant zien. En dat blijkt dan toevallig de achterkant te zijn. De knappe brunette heeft een heerlijke foto gemaakt, waarin ze trots tussen de bomen staat op het verharde paadje. Ze heeft haar skates aangetrokken en voelt zich duidelijk trots dat ze weer een flink stukje heeft afgelegd. En al dat skaten, en de andere sporten die de knappe brunette doet, werpen toch wel flink hun vruchten af. Want zoals je kan zien heeft ze een erg goed gevormd achterwerk erbij gekregen. En dat vanwege al die verschillende sportieve activiteiten die ze onderneemt. Maar Dominique zou het liefste zien dat iedereen wat meer sportiever bezig is. Haar knappe dient dus ook een beetje als motivatie voor de rest van Nederland.

Het lieve snoetje van Dominique Hazeleger

Behalve haar fantastische lijf, dat overigens in deze legging echt geweldig tot zijn recht komt, is er nog een andere feature aan Dominique die echt heel leuk is. Ze heeft namelijk een ontzettend lief gezichtje. En dat valt meteen op als je haar foto’s bekijkt. Van haar mooie ogen tot haar ontzettend vrolijke lach. Er is gewoon veel om van te houden als het gaat om Dominique Hazeleger. Gelukkig houdt ze haar volgers altijd up to date door leuke foto’s van zichzelf te blijven plaatsen.
Iedereen wordt wild van Dominique Hazeleger

Met foto’s als deze is het niet zo gek dat iedereen helemaal wild wordt van Dominique Hazeleger. Met haar prachtige weet Dominique iedereen helemaal wild te maken. Ze staat dan ook het liefste te poseren in uitdagende poses om haar volgers nog even een klein beetje extra te vermaken. En dat gaat eigenlijk heel erg goed tot nu toe. Met elke foto die ze plaatst weet Dominique haar volgers ontzettend blij te maken. En dat vindt ze zelf natuurlijk ook erg prettig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.