Foto: Do imponeert voor finale Expeditie Robinson bij Scrooge Live

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Do imponeerde bij Scrooge Live. Een mooi voorproefje voor de final van Expeditie Robinson waar Do ook moet imponeren. 

Zaterdagavond werd het grote televisiespektakel Scrooge Live gehouden in Leeuwarden. De top van de Nederlandse musicalwereld deed er aan mee. Zangeres Do was ook van de partij. Ze kwam last-minute bij het genootschap, nadat een andere zangeres was uitgevallen. Met minimale voorbereiding moest Do zien te presteren. Dat is niet alleen gelukt, Do heeft ook flink de verwachtingen overtroffen. Met haar muzikale optreden imponeerde ze flink. Het was een mooi vooruitzicht op de finale van Expeditie Robinson, waar Do vanavond ook flink moet imponeren. Als ze dat net zo goed doet als tijdens Scrooge Live dan heeft ze de winst binnen.

Lees ook: Foto: Slinkse Do verpest finale Expeditie Robinson
Waar deed Do aan mee?

De beeldschone finaliste van Expeditie Robinson deed dus op het allerlaatste moment mee aan Scrooge Live. Maar wat is dat precies? De musical vertel het kerstverhaal van Scrooge, een stinkend rijke bankier die de armen haat en vervolgens tijdens Kerst drie geesten tegen komt die hem van gedachten doen veranderen. Het verhaal is gebaseerd op A Christmas Carol van Charles Dickens. Onder anderen Jeroen van Koningsbrugge en Tygo Gernandt doen mee aan de productie en waren naast Do te bewonderen. Do wist tijdens Scrooge Live iedereen te imponeren met haar indrukwekkende optreden. Als ze die trend doorzet en weet te imponeren bij Expeditie Robinson dan wordt dit het weekend van Do.

Do is een groot kanshebber bij finale Expeditie Robinson

Hoewel Do misschien niet de meest favoriete kandidaat is in het spannende avonturen programma, is ze wel een goede kanshebber op de winst. Do weet namelijk altijd op miraculeuze wijze de voorsprong te pakken tijdens proeven. En in Expeditie Robinson kan zo’n voorsprong een hoop bepalen. Je kon het al zien bij de halve finale. De eerste proef begon ouderwets met puzzelen, een onderdeel waar Do erg goed in is. Zo pakte ze een voorsprong die ze ook niet meer wist los te laten. “Dit had ik nooit nooit nooit gedacht” vertelde een dolgelukkige Do op het winnaarseiland.
Foto: Do moest flink de make-up in voor Scrooge Live

Voordat Do in de voorstelling mee mocht doen, moest ze eerst nog even flink de make-up in. De karakters in Scrooge Live hebben nogal een uitgesproken uiterlijk en daarom moest Do nog even de visagistestoel in om klaargestoomd te worden voor haar rol in het grote geheel. Do vond dat helemaal niet erg. Na weken op een afgelegen eiland te hebben doorgebracht vindt ze het waarschijnlijk heerlijk dat er weer mensen zijn die zich over haar uiterlijk kunnen ontfermen. Het maakte het optreden natuurlijk wel een stukje extra geloofwaardig. Do zag er uit alsof ze zo uit de tijdsperiode van A Christmas Carol kwam lopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!