Foto: DJ Tiësto geniet van schaarsgeklede blondine tijdens zonsondergang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Annika Backes Verwest is natuurlijk de grote liefde in het leven van DJ Tiësto. En dat is een hele verleidelijke dame. 

DJ Tiësto is helemaal verliefd op Annika Backes Verwest

De aantrekkelijke blondine is de knappe vrouw van DJ Tiësto. En dat betekent dat de Nederlandse DJ elke dag mag genieten van deze schoonheid. Voor wie dacht dat Tiësto nog niet genoeg geluk had in het leven, zijn deze foto’s nog wel even de moeite waard om te bekijken. Annika Backes Verwest is namelijk een enorm aantrekkelijke dame. Je moet gewoon simpelweg even de heerlijke vakantie kiekjes zien die ze samen met haar man gemaakt heeft. Die zijn echt veels te interessant om links te laten liggen. De aantrekkelijke blondine staat misschien vooral bekend vanwege haar bekende man, maar weet met haar foto’s ook genoeg bekijks te trekken.

Lees ook: Foto: Vrouw van DJ Tiësto laat rondingen zien in piepkleine
Annika Backes heeft bijna geen kleding aan op aantrekkelijke foto

De knappe blondine weet heel erg goed hoe ze haar volgers een beetje moet laten genieten. Dat doet ze voornamelijk door zoveel mogelijk foto’s te maken waarbij ze maar zo weinig mogelijk kleding aan heeft. En dat is natuurlijk toch wel zeer interessant. Want de knappe blondine heeft zo’n verleidelijk , dat haar lijf eigenlijk helemaal niet bedekt zou moeten zijn. Helaas zou de aantrekkelijke dame dan een beetje in de knoop komen met de regels van het platform. Maar ze doet dan maar wat het dichtste in de buurt komt en dat is hele kleine en niets verhullende dragen. En die staat haar een partij goed. Daar wordt iedere volger gelijk gelukkig van als die het ziet. Met haar pakjes weet Annika iedere man die haar profiel tegenkomt gelijk helemaal te verleiden.
Annika Backes houdt er absoluut niet van om veel stof te dragen

De prachtige vrouw van DJ Tiësto houdt er absoluut niet van om heel veel stof op haar te dragen. Integendeel, ze loopt het liefste in een pakje rond waar je zoveel mogelijk van haar strakke kan zien. En geef haar eens ongelijk. Als je zo’n knap hebt als dat van Annika, dan wil je ook gewoon dat laten zien. Dan is het zonde om de hele dag je lijf te gaan verbergen. Dat is dan ook wat Annika precies niet doet. In haar zwarte jurkjes weet ze nog steeds namelijk zo veel mogelijk van haar verleidelijke prijs te geven aan de wereld. En haar fans zijn haar voor die foto’s, die af en toe alleen voor de ogen van DJ Tiësto bedoeld lijken te zijn, toch wel erg dankbaar. Met haar fantastische plaatjes heeft de knappe blondine een speciaal plekje verworven in de harten van haar mannelijke volgers. En die laat ze voorlopig ook zeker niet los.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!