Foto: Dit spookte Maan de Steenwinkel uit tijdens studentenfeest op Curacao

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft blijkbaar een hele verborgen kant die ze liever niet deelt met haar volgers. Maar nu is die wel naar boven gekomen. 

De knappe zangeres was even geleden met haar vriendinnen op vakantie in Curaçao. Dat was net op tijd, want rond haar vakantie brak de hel los omtrent The Voice of HollandMaan hoefde dus geen moeilijke vragen te beantwoorden, want ze was toch niet in het land. En aangezien de spotlight niet op haar stond, kon ze haar onschuldige act laten vallen en even helemaal los gaan. Er wordt al langer van Maan gedacht dat het hele brave imago alleen maar nep is en dat ze eigenlijk een van de meest wilde en verleidelijke zangeressen van Nederland is. Op social media en in publieke optredens is ze heel erg onschuldig, maar achter gesloten deuren komt dan de echte Maan naar boven. De Maan die je ook meestal ziet in videoclips. Dat is de Maan waar je het toch een beetje warmer van krijgt. En deze versie van Maan kon heerlijk en ongestoord haar gang gaan tijdens haar vriendinnenvakantie. Maan dacht dat dit zonder consequenties kon, maar nu blijkt ze toch betrapt.

Lees ook: Foto: Maan en Emma Heesters verklaren elkaar de liefde met innige omhelzing

Wat heeft Maan gedaan op Curaçao?

JUICECHANNEL komt met nieuws naar buiten dat Maan op Curaçao, tijdens haar vakantie, heeft geslapen met een jongen in een studentenhuis. Studentenfeestjes zijn vaak heerlijk wild, dus wie weet wat voor posities en rare dingen Maan allemaal heeft uitgeprobeerd. Dat mag natuurlijk allemaal, iedereen doet de meest wilde dingen in zijn of haar privéleven. Maar Maan probeert natuurlijk uit alle macht vast te houden aan haar onschuldige imago. Waarom weet niemand, maar ze blijft zich graag zo profileren. En dan kan het nieuws dat ze met een vreemde jongen heeft geslapen natuurlijk eigenlijk niet door de beugel. Dat past niet bij het beeld dat Maan wilt schetsen.

Moet je JUICECHANNEL geloven?

Natuurlijk blijven het zonder concreet bewijs in eerste instantie allemaal roddels, maar toch kan je er wel vanuit gaan dat er wat gebeurt is. JUICECHANNEL heeft in het verleden ook meerdere malen nieuwtjes ontdekt die later waar bleken te zijn en flink wat stof hebben doen opwaaien. Je kan ze inmiddels wel geloven als ze met een feitje aan komen zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Is Maan net zo braaf als op deze foto?

Maan blijkt dus niet zo braaf te zijn als haar foto’s je doen geloven. Want zelfs tussen haar wilde vriendinnen lijkt Maan zich altijd net even netter en onschuldiger te gedragen. Maar nu blijkt dus dat Maan eigenlijk de meest wilde is van haar vriendenclubje. In haar vrije tijd houdt Maan zich dus het liefste bezig met vreemde jongens versieren en daar dan mee naar huis gaan. En dan hoeft ze ook niet in de mooiste villa’s te slapen. Een smerig studentenhuis op Curaçao is meer dan genoeg voor Maan de Steenwinkel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.