Foto: Dit opvallende cadeau gaf Max Verstappen aan Kelly Piquet voor Valentijnsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze F1-baas Max Verstappen weet wel hoe hij zijn vriendin Kelly Piquet in de watten moet leggen op een dag als Valentijnsdag! 

Max Verstappen koopt gouden roos voor Kelly Piquet

Eén dag per jaar staat de liefde centraal. Dan hebben we het natuurlijk over Valentijnsdag. Op deze dag heeft Max zijn vriendin Kelly, een enorme bos rozen gegeven. En niet alleen een handje vol, maar zeker meer dan 100 rozen bij elkaar! In het midden van deze bos rozen trekt één ding gelijk de aandacht. Het lijkt een roos van goud, en Max kennende ook écht goud, alleen wat het precies is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Het heeft erg veel weg van een sieraad, dus ondanks dat het moeilijk te zien is, kan er toch wel gezegd worden dat Max Verstappen zijn pareltje Kelly Piquet even goed in de watten heeft gelegd op Valentijnsdag. Het koppel heeft nu ruim twee jaar een relatie. De vonken springen er vanaf als de twee samen zijn, en die waardering laat Max op zeer romantische wijze zien!

Kelly Piquet krijgt rozen

De F1-wagen van Max Verstappen in 2023

De nieuwe Formule 1-auto heet RB18 en is de opvolger van de RB16, waarmee Max Verstappen wereldkampioen werd. De naam RB17 wordt overgeslagen. Max Verstappen stapt in Barcelona voor het eerst in zijn nieuwe F1-auto tijdens de testdagen. Buiten de nieuwe auto, de RB19, wordt ook de nieuwe kleding van Verstappen en Sergio Pérez getoond. Waar de afgelopen jaren Puma nog de kledingsponsor was, wordt dat vanaf dit jaar Castore. Red Bull twittert zelf: „New kit, new car, New York.” Binnenkort wordt de eerste testdag in Bahrein verreden. Daar is op 5 maart ook de eerste race van het nieuwe seizoen. Hoeveel pk’s iedere F1 auto precies heeft is niet bekend, maar aan een slordige 1.000 pk kan je zeker denken. Het minimale gewicht van de power unit is wel opgenomen in de reglementen: in 2021 is dat 150 kilo.

Van de nieuwe bolide heeft Red Bull zoals verwacht nog maar weinig tot geen technische details weggegeven. Op de vrijgegeven beelden van de show car is weliswaar een auto te zien die in lijn is met het nieuwe reglement – dat wil zeggen voorzien van de aangepaste voor- en achtervleugels, de teruggekeerde wieldoppen en natuurlijk het grondeffect – maar verder wil Red Bull de concurrentie niet wijzer maken dan nodig.

Wie kan Max Verstappen verslaan in nieuw F1-seizoen?

Ik kan niet wachten tot het seizoen begint”, zei Leclerc voorafgaande aan de onthulling. “In 2022 hebben we een stap voorwaarts gemaakt na twee moeilijke jaren, maar voor dit jaar is het doel duidelijk; we gaan voor de winst”, aldus de nummer 2 in het kampioenschap van vorig jaar. Leclerc legde het af tegen een dominante Max Verstappen, die in zijn Red Bull zijn tweede titel veroverde met een recordaantal van vijftien GP-overwinningen.

Ferrari koos voor een presentatie op het eigen complex in Maranello, direct gevolgd door een testrit met de nieuwe auto. De nieuwe teambaas Frédéric Vasseur vertelde dat in de winter flink gesleuteld is aan de Ferrari om de auto betrouwbaarder te maken. ,,Dat aspect kon beter, dat was geen geheim. Ik denk dat we er goed voor staan, want qua snelheid behoorden we vorig jaar al tot de besten.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...