Foto: Dit is Noor Omrani, de mooiste spelersvrouw van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je Noor Omrani nog niet kent, wordt het hoog tijd dat je kennis gaat maken met deze spelersvrouw, die een relatie heeft met een verdediger van Feyenoord. Ze staat zelfs in de FHM!

Ken je Noor Omrani nog niet? Deze hockeyster en voetbalvrouw heeft al ruim 25 duizend volgers op Instagram en is haar netwerk flink aan het uitbreiden. Noor staat dit jaar ook in de FHM, tussen de mooiste vrouwen van Nederland. Dat is een flinke eer, vindt Noor zelf. Via Instagram deelt deze vriendin van Marcus Pedersen van Feyenoord vol trots beelden van de FHM-uitreiking. Vind jij dat de blondine daar thuishoort? Na het zien van deze foto’s weten we dat zeker!

Noor Omrani is wereldkampioen hockey

Voor als jij Noor Omrani nog niet kent, gaan we haar nu voor je introduceren. Ze is professioneel hockeyster, en is onlangs zelfs wereldkampioene geworden met haar team. Maar dat is niet de enige prijs die Noor heeft weten binnen te slepen. Onlangs deelde ze via Instagram een foto van het team, en noemde ze nog even de prijzenkast op. “What a season, world champions, indoor national champions, winners, outdoor national champions“. En dat allemaal in één seizoen. Noor Omrani is aan het uitgroeien tot een hele grote. Onlangs zat de spelersvrouw ook in een aflevering van Bij Andy In De Auto, met Andy van der Meyde. Andy nodigt bekendheden uit in de auto voor een interview. Noor mocht ook langskomen bij Andy, en de aflevering is inmiddels bijna 300 duizend keer bekeken. Onthoud haar naam!

Naast hockey is Noor Omrani ook voetbalvrouw

Noor Omrani is niet alleen bekend door haar hockeyprestaties, maar er is nog iets anders opvallends aan deze blondine. Ze is namelijk ook de vriendin van Feyenoord-vleugelverdediger Marcus Pedersen. Deze Noorse voetballer kwam in 2021 naar Feyenoord toe, en tekende daar tot medio 2026 bij de club uit Rotterdam. Sindsdien is hij gelukkig met zijn vriendin Noor Omrani. Hij heeft maar geluk, met zo’n vriendin! Noor is dus gelukkig in een relatie met een Noor. Handig!

Noor Omrani staat in lijst van FHM

Dat Noor Omrani een mooie verschijning is gebleken, is inmiddels duidelijk. Maar onlangs deelde ze een wel heel opvallende foto via Instagram. Hierop was namelijk te zien hoe zij een prijs in ontvangst mocht nemen. En nee, niet een prijs voor hockey, maar voor haar uiterlijk. Deze prachtige dame is door FHM namelijk verkozen tot één van de mooiste vrouwen van Nederland. Ze staat maar liefst op plek 19! Met deze plek staat ze boven andere spelervrouwen als Mikky Kiemeney, maar ook boven grootheden als Katja Schuurman en Lieke Martens. De nummer één van dit jaar is Abbey Hoes. Weet Noor Omrani in de toekomst die nummer 1 plek binnen te slepen, of houdt ze haar focus toch liever op andere zaken, zoals hockey?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!