Foto: Dit is de nieuwe vriend van Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er gingen al geruchten dat Katja Schuurman een nieuwe man gevonden zou hebben. Nu is er eindelijk fotobewijs. Wie is deze man, die één van de meest begeerde vrouwen van ons land wist te temmen?

Katja Schuurman zit weer helemaal goed op het terras. Zo’n stoel in de warme zon voelt nog een stukje beter als je die deelt met z’n tweeën. Katja heeft een nieuwe vent gevonden waarmee ze de gezelligheid kan delen op het terras. Op de foto, gemaakt en gedeeld door Juicechannel, lijkt deze vent méér dan gewoon een vriend. En Katja glimlacht weer. Net op tijd voor de warme zomer lijkt de actrice de liefde weer te hebben gevonden.

Katja Schuurman heeft relatie met Niek Schrijvershof

Juice Channel, goed op de hoogte als altijd, weet gelijk te delen online wie het nieuwste slachtoffer is van Katja. Dit keer gaat het om Niek Schrijvershof, aldus het rollenkanaal. Wie is dit precies? Volgens de post is hij in ieder geval streng christelijk, zit hij in het kerkkoor en gaat die elke zondag richting de kerk. Eigenlijk precies het tegenovergestelde van Katja. Die staat meer bekend als een free spirit. Eentje die juist van een wild avontuurtje houdt op z’n tijd. Zou ze dat allemaal opgeven voor een netjes bestaan met Niek?

katja schuurman niek

Katja en Niek houden zich stil

Zowel Niek Schrijvershof, vermoedelijk dus de nieuwe vlam, als Katja houden een radiostilte. Dit maakt het niet erg gemakkelijk om uitsluiting te geven. De bekende man is dus niet helemaal zeker de nieuwe vriend, of vlam, of terras maat van Katja. Hiervoor zal ze toch echt zelf met een statement moeten komen. Vooralsnog zit ze, ogenschijnlijk, gewoon goed met de vreemdeling. En ook heeft ze het natuurlijk ook nog erg druk met haar carrière, en het verwerken van vorige breuken. O, ja en dan zijn er ook nog dochters om te vermaken. Haar volgers en geïnteresseerden kunnen dus nog even wachten op uitsluiting als het aan de presentatrice ligt.

katja schuurman niek 2

Katja blijft niet lang single

Schuurman was eerder al een aantal keer getrouwd. Het begon ooit allemaal met acteur Thijs Römer. Met Thijs heeft ze ook een dochter. Toen volgde in 2019 Freek Van Noortwijk. Snel genoeg volgee uit dat huwelijk ook een dochter. Maar ook die relatie ging helaas niet helemaal goed en in 2021 ging het stel uit elkaar. Met tussenpozen krijgt Katja wel iedere keer weer een man zover om met haar op stap te gaan. Geen wonder natuurlijk, want de rossige moeder in de 40 ziet er meer uit als een twintiger. Zo is ook te zien in haar nieuwste film Costa!! In die reboot speelt ze dezelfde rol als in het origineel, maar is ze inmiddels moeder en draait het plot grotendeels om haar dochter. Toch zou de jong ogende Katja makkelijk nog precies dezelfde rol kunnen oppakken uit het origineel. Ze blijft wild, gezellig en erg aantrekkelijk.

Net op tijd

De tussenpauzes in relaties lijken precies uitgemeten door Katja. Er zit steeds ongeveer een jaar tussen en dan heeft Katja er wel weer zin in. Wederom gaat ze het dan nog een keertje proberen met een nieuwe vent. Zou dit dan eindelijk de ware zijn? De enige die Katja nog wil? Voorlopig lijkt het nog allemaal erg spannend en gezellig tussen haar en de mysterieuze nieuwe verschijning in haar leven. Nu nog afwachten of dat zo blijft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...