Foto: Dit is de bizar knappe vriendin van PSV-speler Joey Veerman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leven lacht PSV-speler Joey Veerman momenteel toe, de controlerende middenvelder van PSV weet zowel binnen als buiten het veld het net te vinden. Maak kennis met Chantalle Schilder, de vriendin van Joey Veerman, die onlangs is bevallen van hun zoon Frenkie.

Chantalle Schilder, de vriendin van PSV’er Joey Veerman

Joey Veerman kan niet anders dan met een grote glimlach thuiskomen na een dagje trainen. Thuis wacht de knappe blondine Chantalle Schilder op hem. Het Volendamse stel is al enkele jaren samen. Gezien Chantalle’s achternaam, Schilder, moeten de twee elkaar haast wel in Volendam hebben leren kennen. Maar één ding is zeker, hij heeft een ware parel aan de haak geslagen. Op Instagram schittert Chantalle op al haar foto’s. Met haar oogverblindende glimlach, helderblauwe ogen en blonde krullen straalt ze één en al positiviteit uit. Zie hieronder een aantal mooie plaatjes van Chantalle, afkomstig van haar Instagram account.

Joey Veerman timmert hard aan de weg bij PSV

De carrière van de Volendamse middenvelder zit momenteel flink in de lift. Na zijn miljoenentransfer van SC Heerenveen naar PSV in 2022, is het allemaal erg snel gegaan voor Veerman. Hij is niet meer weg te denken uit de basisopstelling van de club uit Eindhoven. Zijn sterke seizoen werd daarom ook beloont met een debuut voor Oranje tegen Italië in de UEFA Nations League op 18 juni. Ook waren er nog even geruchten over een eventueel vertrek. Lazio Roma had concrete belangstelling voor de middenvelder, maar Veerman gooide deze interesse in de prullenbak. We zijn hem dus nog niet uit het oog verloren! Hij zal voor zijn ultieme droom gaan: met PSV kampioen worden van de Eredivisie.

Chantalle Schilder en Joey Veerman krijgen zoon Frenkie

Het koppel maakte via een gezamenlijke post al bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Het grote nieuws werd met veel enthousiasme ontvangen door de buitenwereld, de post ontving in korte tijd maar liefst 15,6K likes en 1003 comments.

Het Nederlands elftal speelde een EK-kwalificatieduel tegen Griekenland. Deze wedstrijd werd maar liefst met 3-0 gewonnen. Joey Veerman startte vanaf de bank, maar viel in de tweede helft in. Na de wedstrijd kreeg Veerman te maken met een aangename verrassing. Hij moest zo snel mogelijk het veld verlaten, nadat hij hoorde dat zijn vriendin Chantalle op het punt stond om te bevallen. Diezelfde donderdagnacht is Veerman trotse vader geworden van zoon Frenkie Joe Veerman. Ja, je leest het goed: Frenkie. Veerman vernoemt zijn zoon naar zijn collega bij Oranje. Heel toevallig werd Joey in de wedstrijd tegen Griekenland gewisseld voor Frenkie, is dit toeval?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!