Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

De prachtige presentatrice Dionne Stax weet zich over het algemeen heel erg goed te presenteren. Maar soms gaat het wel eens mis. Zo ook achter de schermen bij het televisieprogramma Aria. Dionne is bezig met de doorloop, maar had nog niet op tijd haar kapsel en kleding klaar. En dat betekent dat ze in een soort halve outfit het podium op mag om daar te oefenen. Ze lijkt een klein beetje op een soort heks uit een of andere kinderserie. Gelukkig is Dionne voor de daadwerkelijke opname helemaal mooi gemaakt. Zelf kan de prachtige blondine ook wel lachen om haar foute look, dus deelt ze die maar al te graag op Instagram.

Lees ook: Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Wat heeft Dionne in hemelsnaam met haar look gedaan?

Dit krijg je dus als je niet op tijd begint met het doen van je haar, make-up en kleding. Terwijl iedereen al helemaal klaar zit voor de doorloop, is Dionne eigenlijk nog niet klaar om zich in het openbaar te vertonen. Heel veel keus heeft ze niet, want er zal toch gerepeteerd moeten worden voor de show die avond. Dan maar even met de rollen in het haar het podium op. Dionne doet snel haar repetitie, zodat ze daarna weer mooi gemaakt kan worden.

Dionne heldert graag alles op voor volgers

Nadat Dionne door middel van haar foto’s duidelijk heeft gemaakt dat het om een repetitie gaat, besluit ze dat haar volgers nog best een vraag mogen stellen, mocht er nog iets onduidelijk zijn. Met haar vragenrondje probeert Dionne alle verwarring rondom haar outfit en kapsel op te kunnen lossen.

Dionne Stax komt in hogere sferen

Tijdens de repetitie komt Dionne wel in hogere sferen terecht. De dramatische muziek, die intens door de studio klinkt, zal daar zeker iets mee te maken hebben. Het vele kaarslicht doet de studio bijna veranderen in een soort seance. Dionne wordt er helemaal spiritueel van en deelt graag de voorbereidingen.

Dionne Stax mag wel weer vaker op televisie

Ze is een van de leukere presentatrices op de Nederlandse televisie. Met haar spontane karakter en prachtige looks, is Dionne een van de meest gewilde presentatrices van het moment. Als ze dan ook nog eens een van haar vele strakke pakjes draagt, dan is het plaatje helemaal compleet. Het is geen wonder dat Dionne zo geliefd is. Er is namelijk veel om van te houden bij de verleidelijke blondine. Ze zou eigenlijk veel vaker op televisie moeten verschijnen. Dat is beter voor iedereen.

De zomer is van Dionne Stax

Dionne Stax is een groot fan van de warmte. Eigenlijk wil ze ook niet in de studio zitten, maar lekker erop uit trekken en de zon in. Helaas kan dat nu even niet. Haar vakantie zit er alweer op. Daarom denkt Dionne nog graag terug aan haar warme vakantie in de hoop dat ze snel weer mag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...