Foto: Dionne Stax laat volgers genieten van foto in topje met gat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Dionne Stax heeft een speciaal pakje aangetrokken voor een nieuwe fotoshoot. En in dat pakje ziet ze er verleidelijker uit dan ooit.

Dionne Stax weet volgers weer flink te verleiden

De knappe blondine Dionne Stax heeft een nieuwe fotoshoot achter de rug. En de aantrekkelijke presentatrice is daar eigenlijk zeer tevreden over. De knappe dame heeft een bijzonder goed resultaat neergezet met haar mooie foto’s. De knappe dame kan trots terugkijken op het geweldige resultaat. Want dat mag er inderdaad zijn. Dionne heeft haar uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat deze foto het ontzettend goed ging doen bij haar volgers.

Lees ook: Foto: Dionne Stax geniet van vakantie in ontzettend kort jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax weet zichzelf erg goed op de foto te zetten

De aantrekkelijke blondine weet wet hoe ze zichzelf goe op de foto moet zetten. Dat blijkt wel uit de nieuwste kiekjes die ze heeft gedeeld met haar fans. Het pakje wat ze daarbij draagt zit erg strak, waardoor je alles van haar mooie lichaam mee krijgt. Ook zit er verleidelijk een gat in het pakje, waardoor je nog een klein beetje huid kan zien van de knappe presentatrice. Dionne Stax weet precies hoeveel ze van zichzelf moet laten zien om haar fans tevreden te houden. Het is een talent waar ze met de jaren steeds beter in wordt. En dus zie je steeds meer de verleidelijke kant van Dionne terugkomen op de foto.

Lees ook: Foto: Dionne Stax schudt met haar heupen in kort rokje op festival

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax deelt spannende vakantie kiekjes

De geweldige blonde presentatrice is misschien nu weer terug in Nederland, maar wie weet voor hoe lang. De prachtige dame houdt ervan om het buitenland te verkennen en dat doet ze dan ook maar al te graag wanneer ze een minuutje over heeft. Natuurlijk is het ook veel fijner dan in een warme en bosrijke omgeving te zitten, dan in een Nederlandse regenachtige binnenstad. Dionne zit dus heet liefste gewoon lekker in het buitenland. Maar niet getreurd, want in het buitenland maakt ze dan ook gelijk de meest mooie kiekjes voor haar volgers. Die weten intens te genieten van alle heerlijke foto’s die de knappe blondine met hen deelt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Het fijne lichaam van presentatrice Dionne Stax

De knappe presentatrice heeft een ongelooflijk goed lichaam. Dat merk je wel aan alle mooie foto’s die de presentatrice door de jaren heen heeft gemaakt. En Dionne heeft er dan ook weinig moeite mee om haar heerlijke lichaam te delen met al haar fans. Dat vindt ze een kleine moeite. De prachtige presentatrice wil juist graag ervoor zorgen dat haar fans een mooie dag tegemoet gaan. En als Dionne daarbij kan helpen door een leuk fotootje te delen met hen, dan deinst de aantrekkelijke blondine daar zeker niet voor terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.