Foto: Dionne Stax laat volgers genieten van foto in topje met gat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Dionne Stax heeft een speciaal pakje aangetrokken voor een nieuwe fotoshoot. En in dat pakje ziet ze er verleidelijker uit dan ooit.

Dionne Stax weet volgers weer flink te verleiden

De knappe blondine Dionne Stax heeft een nieuwe fotoshoot achter de rug. En de aantrekkelijke presentatrice is daar eigenlijk zeer tevreden over. De knappe dame kan trots terugkijken op het geweldige resultaat. Want dat mag er inderdaad zijn. Dionne heeft haar uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat deze foto het ontzettend goed ging doen bij haar volgers.

Dionne Stax weet zichzelf erg goed op de foto te zetten

De aantrekkelijke blondine weet wet hoe ze zichzelf goe op de foto moet zetten. Dat blijkt wel uit de nieuwste kiekjes die ze heeft gedeeld met haar fans. Het pakje wat ze daarbij draagt zit erg strak, waardoor je alles van haar mee krijgt. Ook zit er een gat in het pakje, waardoor je nog een klein beetje huid kan zien van de knappe presentatrice. Dionne Stax weet precies hoeveel ze van zichzelf moet laten zien om haar fans tevreden te houden. Het is een talent waar ze met de jaren steeds beter in wordt. En dus zie je steeds meer de knappe kant van Dionne terugkomen op de foto.

Dionne Stax deelt vakantie kiekjes

De geweldige blonde presentatrice is misschien nu weer terug in Nederland, maar wie weet voor hoe lang. De prachtige dame houdt ervan om het buitenland te verkennen en dat doet ze dan ook maar al te graag wanneer ze een minuutje over heeft. Natuurlijk is het ook veel fijner dan in een warme en bosrijke omgeving te zitten, dan in een Nederlandse regenachtige binnenstad. Dionne zit dus heet liefste gewoon lekker in het buitenland. Maar niet getreurd, want in het buitenland maakt ze dan ook gelijk de meest mooie kiekjes voor haar volgers. Die weten intens te genieten van alle foto’s die de knappe blondine met hen deelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!