Foto: Dionne Stax gooit beentjes omhoog tijdens loodzware Vierdaagse-ontknoping

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is er helemaal klaar mee. Na drie dagen zwoegen tijdens de Vierdaagse, gooit ze heerlijk haar beentje in de lucht. 

Het was een zware week voor Dionne Stax. De prachtige blonde presentatrice heeft zojuist de Vierdaagse gelopen. En dat viel toch wel een beetje zwaar voor de knappe blondine. Aan het einde van de rit doet Dionne lekker haar voetjes omhoog, terwijl ze met het OV terug naar huis reist. Eigenlijk mag dat natuurlijk niet, maar voor de wandelaars van de Vierdaagse geldt er een uitzondering. En daar is Dionne natuurlijk enorm dankbaar voor. Dionne laat haar benen nog even een keertje rusten. Tijdens de Vierdaagse had Dionne genoeg steun en dus kwam ze makkelijk over de finish. Maar vermoeiend was het wel.

Lees ook: Volgers bezorgd om Dionne stax na deze bloedhete foto van Vierdaagse

Met twee blaren en een beetje spierpijn maakt Dionne video in het OV

Aan het einde van de Vierdaagse vertrekt Dionne voldaan en uitgeput terug naar huis met het OV. De wandeltocht is enorm goed bevallen voor de blondine. Aan het einde van de rit heeft ze er alleen maar een beetje spierpijn en twee blaren aan over gehouden. Dat had een stuk erger gekund, zeker met de warme temperaturen van de afgelopen dagen. Dionne mag dus van geluk spreken dat ze er zo goed vanaf is gekomen. Aan de andere kant is Dionne natuurlijk in tiptop conditie, dus viel het ook wel te verwachten dat ze de Vierdaagse succesvol zou afsluiten. Trots gaat Dionne op huis haan. Daar pakt ze even een paar dagen de rust. Want volgende week begint ook voor Dionne gewoon weer de werkweek.

Dionne deelt genoeg mooiste momenten van de zware Vierdaagse

Tijdens het grote evenement heeft Dionne zich in ieder geval geen moment verveeld. De prachtige blondine had genoeg mensen om zich heen om gemotiveerd te blijven. Tijdens de Vierdaagse heeft de knappe blondine dan ook een hoop video’s en foto’s gedeeld van de wandeltocht. Op het stuk lopen over de dijk zie je pas hoe groot het evenement eigenlijk is. Honderden wandelaars lopen samen met Dionne over de weg. Het lijkt wel een bedevaartstocht. Dionne heeft het prima naar haar zin, als je de video mag geloven. Dionne doet waarschijnlijk volgend jaar weer mee aan de Vierdaagse.

Dionne krijgt steun van familie tijdens Vierdaagse

Tijdens de Vierdaagse kreeg Dionne meer dan genoeg steun van haar familie. Die hielp haar de grote wandeltocht af te maken. Zonder haar familie aan de zijlijn was het voor Dionne waarschijnlijk ook een stuk zwaarder geworden. Maar met de steun van haar familieleden had Dionne een gemakkelijke tijd. Nu is wandelen voor Dionne sowieso een gemakkelijk iets, ze doet in haar vrije tijd aan sporten, dus ze was nergens echt uitgeput. Het enige waar Dionne, en met haar alle andere lopers, last van had, was de ongelooflijke hitte. Maar met genoeg water wist Dionne ook de uitdroging voor te zijn. Dionne had dus een erg geslaagde Vierdaagse achter de rug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!