Foto: Dionne Stax doet smerig werk in strak leren broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van Dionne Stax ben je natuurlijk gewend dat ze in de leukste pakjes presenteert. Maar soms moet Dionne de handen uit de mouwen steken.

Als je denkt aan

Lees ook: Dionne Stax verbijstert volgers met foto van ‘kapotte’ jurk

Dionne verdient de spotlights

Als je bereidt bent om dit soort klusjes op televisie op te knappen, dan durf je als presentatrice wel ver te gaan. Zo zie je maar, Dionne geeft altijd honderd procent voor haar programma’s. Dat alleen al is genoeg reden om Dionne meer in de spotlight te zetten. Bij Omroep Max mag ze nou niet de meest spannende shows maken. En dat is zonde, want Dionne is een ongekend talent dat veel meer kansen zou moeten krijgen. Waar blijft dus Dionne haar eigen primetime zaterdagavond programma? De beeldschone blondine kan namelijk veel meer dan wat ze momenteel bij Omroep Max laat zien. Het zou dus voor iedereen beter zijn als Dionne binnenkort opgepikt wordt door RTL, SBS of een andere commerciële zender, zodat ze weer wat meer sensatie gerichte televisie mag gaan maken. Daar kan ze ook wat vaker van die leuke en strakke jurkjes aan die ze meestal draagt. Een hele avond Dionne in een beeldige rode jurk. Dat klinkt natuurlijk eigenlijk al als een feestje wat te mooi is om waar te zijn.
Dionne reist de wereld over

Een van de meest positieve dingen aan Dionne haar werk momenteel is dat ze veel over de wereld mag reizen. Zo was ze dus onlangs in Praag, en mocht ze naar Spanje. Daar dompelde Dionne zichzelf helemaal onder in de Spaanse cultuur. Aan het einde van de rit was ze een volwaardig Spaanse schone, inclusief temperament. Al had ze natuurlijk al een flinke dosis temperament van zichzelf. Met een waaier in haar rechterhand en een lekker drankje in haar linker danst Dionne op het dak van haar Spaanse verblijf. In een leuk jurkje danst ze daar de zorgen van zich af. Dionne vindt al het reizen een van de mooiste dingen aan haar werk. Ze krijgt zo namelijk meer van de wereld te zien en komt in aanraking met verschillende culturen. En zo komen al die mensen ook in aanraking met Dionne Stax. Voor iedereen dus een fijne ervaring!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!