Foto: Dionne Stax deelt zeldzaam nieuw kiekje in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax bevindt zich op een tropisch paradijs. En daar hoort natuurlijk een gloednieuw badpak bij, aldus de knappe blondine.

In nieuwe badkleding geniet Dionne Stax van warme zon

Op de foto is te zien hoe Dionne Stax aan het genieten is in haar nieuwe badkleding. De warme zonnestralen houden Dionne warm genoeg dat ze in een piepklein outfitje over het strand kan lopen. En natuurlijk hoort er bij een goede ontspannen vakantie ook een lekker drankje. Met haar hippe zonnebril op haar hoofd, haar tropische drankje in de hand en de warme zon op haar schouders heeft Dionne de tijd van haar leven. En vanwege die prachtige roze kleding hebben haar volgers ook meer dan genoeg om van te genieten. Dionne heeft met dit zeldzaam goede kiekje dus echt aan alles gedacht.

Lees ook: Video: Stoute Dionne Stax spuit muur helemaal onder

Dionne Stax vermaakt zich wel op verlaten eiland

Waar Dionne precies zit laat de knappe blondine niet weten, maar het ziet er een beetje uit als een of ander onbewoond eiland. Dionne zit dus sowieso in een ontzettend tropisch gebied. En dat vindt de knappe blondine wel erg prettig natuurlijk. Op die manier heeft ze namelijk echt dat vakantie gevoel. Door zover mogelijk bij de beschaving vandaan te blijven komt Dionne echt helemaal tot rust. En een uitgeruste Dionne is goed nieuws, want dan kan de prachtige presentatrice weer vol goede moed van start. De volgende keer dat je Dionne op televisie ziet dus, zit ze waarschijnlijk vol nieuwe energie.

Ook met meer kleding is Dionne een feest voor het oog

Dionne wilde niet de hele vakantie rondlopen in zwemkleding en daar is natuurlijk wat voor te zeggen. Dus trok Dionne na verloop van tijd een strak wit shirtje aan waar haar lichaam net zo goed in uitkomt als in het zwemtopje. Dionne weet wel hoe ze haar volgers moet vermaken en vindt het niet erg om een aantal verleidelijke kunstjes uit te oefenen om ervoor te zorgen dat haar volgers zich blijven vermaken. In haar strakke outfit loopt ze lekker over het strand. Ze kijkt nog wel eventjes in de camera. En daar kan je aan zien dat ze het ongelooflijk naar haar zin heeft op vakantie. Dionne is volledig aan het genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax ziet er het beste uit met een beetje zonlicht

Van een beetje zon gaat Dionne Stax zelf ook bijna oplichten. Als je de knappe presentatrice in de warme zon zet, dan zie je gelijk dat ze stukken vrolijker oogt op de foto. Een beetje zon doet namelijk wonderen voor het humeur van de knappe blondine. Nu wordt er wel eens over Dionne gezegd dat ze zelf al het zonnetje in huis is. Toch vindt Dionne het fijner om een middagje in de echte zon door te brengen. Daar krijgt de blondine namelijk ook een beetje kleur van op haar wangen. En dat ziet er natuurlijk hartstikke mooi uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...