Foto: Dilan Yesilgöz pakt Koning Willem Alexander helemaal in tijdens koffiedate

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dilan Yesilgöz heeft besloten om even een bezoekje te brengen aan de koning. En dat ging gepaard met een mooie foto. 

Opeens dook een opvallende foto online op. Dilan Yesilgöz, lijsttrekker van de VVD, dacht even te ontsnappen aan de politieke drukte en een koffiedate te regelen met niemand minder dan Koning Willem-Alexander. Het leverde een bijzondere foto op. Midden in de formatie, besluit Dilan om het maar eventjes hogerop te zoeken en koning Willem Alexander te vereren met haar aanwezigheid.

Lees ook: Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

Teleurstelling bij Dilan Yesilgöz na verkiezingen

Ondanks teleurstellende resultaten in de verkiezingen blijft Dilan Yesilgöz een invloedrijke speler binnen de Nederlandse politiek. Ze mag nog steeds mee regeren waarschijnlijk en moet dus een beetje goed voor de dag komen. Gehuld in haar kenmerkende strakke broekpak gaat ze niet bij de pakken neerzitten. Integendeel, ze zoekt de hoogste kringen op, en wel met Koning Willem-Alexander. Samen met de koning drinkt ze een kopje koffie. Op de foto kan je zien dat Willem Alexander ontzettend blij is met het bezoek van Dilan. En dat is ook niet zo gek, want het blijft natuurlijk een ontzetten aantrekkelijke dame om te zien. Voor Willem Alexander was het bezoek in ieder geval een mooie afleiding.

Lees ook: Video: Woedende Merel Ek schreeuwt naar Dilan Yesilgöz tijdens interview

Dilan Yesilgöz heeft haar eigen stijl

De mooie politica heeft een eigen stijl te pakken die ze maar al te graag op foto’s laat zien. Ze gaat meestal gehuld in een mooie broekpak of juist in een strak topje met bijpassende rok. Ze probeert vaak wel een beetje kleur te geven aan de wereld van de politiek. Want al die grijze pakken komt bij iedereen de neus wel uit. Dilan heeft daar ook een beetje genoeg van en zorgt ervoor dat ze altijd wat leuks draagt. Zo hebben ze in politiek Den Haag ook wat moois om naar te kijken.

Speelt Dilan Yesilgöz een slim spelletje met de koning

De vraag die velen stellen is of deze koffiedate een eenvoudige afleiding en een gezellig praatje is of dat het een strategische zet van Dilan Yesilgöz is. De VVD heeft natuurlijk geleden onder de afgelopen verkiezingen en de formatie zit ietwat vast. Misschien dat Dilan via de koning druk op het proces probeert uit te oefenen. Of dat helpt is maar de vraag, maar mogelijk bespoedigt het wel de zaken. Willem Alexander lijkt wel gecharmeerd van Dilan, dus het zou best kunnen dat hij zich in gaat zetten om het een en ander voor elkaar te krijgen. We gaan het allemaal meemaken.

Dilan Yesilgöz blijft mensen verbazen met haar schoonheid

Terwijl de formatie gewoon doorgaat en de lopende zaken in politiek Den Haag ook doorgezet worden, blijft Dilan iedereen verbazen met haar geweldige looks. Daar kunnen andere politici nog wel het een en ander van leren. Als iedereen zich zo zou kleden als Dilan, dan zou het samenwerken waarschijnlijk een stuk makkelijker gaan in de Tweede Kamer.

Meer zien van Dilan Yesilgöz kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Dilan, dan moet je even op Instagram kijken. Daar staan namelijk de allerleukste foto’s van de politica.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...