Foto: Dilan Yesilgöz laat zich verleiden tot wild carnavalsfeestje met Klaas Dijkhoff

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dilan Yesilgöz weet er toch echt wel een feestje van te maken. Meestal zijn politica stoffig, maar Dilan is dat zeker niet!

Het is weer eens wat anders dan de mantelpakjes en grijze omgeving van poiltiek Den Haag. Dilan Yesilgöz heeft onlangs laten zien dat ze niet vies is van een beetje carnavalsplezier. De politica, die bekend staat om haar leuke pakjes en de vrolijke kleuren die ze draagt in een anders wel erg grijze Tweede Kamer, werd gezien op carnaval in Den Bosch, waar ze samen met collega Klaas Dijkhof een ontzettend feestje wist te maken. Aan de foto te zien, waren beide politici even helemaal hun functie vergeten en genoten ze van het plezier.

Politici hebben het enorm naar hun zin op carnaval

De aanwezigheid van Dilan Yesilgöz en Klaas Dijkhof op carnaval in Den Bosch was een opvallende verschijning. Gehuld in gekke pakjes en stralend van oor tot oor, liet Dilan zien dat ze naast haar serieuze politieke rol ook een flink gevoel voor humor bezit. De foto’s van de avond zijn dan ook een waar genot voor het oog.

Dilan Yesilgöz nam bijzondere prijs in ontvangst

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het moment waarop Dilan Yesilgöz het prestigieuze Ereboktoraat van de Bokkendonkers in ontvangst mocht nemen. Vorig jaar voorgedragen door Klaas Dijkhof, kreeg ze de eer om het Ereboktoraat tijdens het Prinsendiner in ontvangst te nemen. Een duidelijk teken van erkenning en waardering voor haar bijdrage aan het overbruggen van de kloof tussen het zuidelijke carnaval en de Haagse politiek. Ze zag er in ieder geval erg op haar gemak uit toen ze het in ontvangst nam.

Dilan Yesilgöz neemt zichzelf niet al te serieus

Wat Dilan nou zo’n leuke vrouw maakt om online te volgen, is het feit dat ze zichzelf niet altijd zo ontzettend serieus neemt. Ze vindt het leuk om plezier te maken en straalt dat ook uit. Al dat moeilijke gedoe in Den Haag heeft ze niet altijd zin in. Met haar leuke outfits en vrolijke uitstraling weet ze in ieder geval een goede indruk te maken op een hoop mensen.

Dilan Yesilgöz maakt ruimte voor plezier en gezelligheid

Het lijkt erop dat Dilan Yesilgöz, ondanks haar drukke politieke schema, de tijd heeft genomen om te genieten van de festiviteiten van carnaval. Haar aanwezigheid laat maar zien dat het carnaval voor iedereen is. Het maakt niet uit of je een belangrijke baan hebt of niet, zodra het carnaval is, feest iedereen lekker mee.

Dilan Yesilgöz is zo vrolijk dat het aanstekelijk werkt

In haar gekke pakjes, lachend te midden van de feestende menigte, straalt Dilan Yesilgoz een aanstekelijk enthousiasme uit. Iedereen die bij haar in de buurt komt is meteen vrolijk. Je kan wel zien dat ze tijdens carnaval een andere kant van zichzelf laat zien. Maar die is natuurlijk ook hartstikke leuk. Dilan weet in ieder geval het haar volgers enorm naar de zin te maken met al die vrolijke foto’s. Ze is nu al de koningin van het carnaval.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...