Foto: Deze knappe presentatrice wordt nu al het ‘zusje van Hélène Hendriks’ genoemd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Estavana Polman weet heel snel de harten van de Nederlandse mannen te veroveren. De bloedmooie blondine krijgt nu een enorm compliment.

Estavana Polman maakt haar debuut als presentatrice

De voormalig handbalster heeft een nieuwe carrière gevonden en daar begint ze nu echt stappen in te maken. De prachtige blondine gaat namelijk langzaam de kant op van het presenteren. Het nieuwe programma Beter Laat dan Nooit is het eerste optreden van Estavana als presentatrice en ze deed het ongelooflijk goed op beeld. Er waren een hoop recensenten onder de indruk van de kunsten van de handbalster. En dat terwijl ze geen enkele vorm van mediatraining heeft gehad. Estavana Polman weet al gelijk vanaf het eerste moment de kijker helemaal te boeien. En dat is toch wel weer zeer bijzonder. In haar column in de Telegraaf noemt Tina Nijkamp haar het zusje van Hélène Hendriks. En dat is natuurlijk een enorm compliment, maar ook een bijzondere vergelijking. Kloppen die woorden wel?

Lees ook: Video: Estavana Polman steekt enorme veer in achterste van Hélène Hendriks tijdens Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Estavana Polman lijkt meer op Hélène Hendriks dan in eerste instantie verwacht

Aangezien Estavana pas 31 jaar is en dit de eerste keer is dat ze een eigen programma presenteert op nationale televisie, waren alle ogen gericht op de prachtige blondine. Maar ze heeft iedere kijker positief weten te verrassen. Ze lijkt dan ook veel weg te hebben van Hélène Hendriks in haar stijl. Ze lijken niet alleen met hun uiterlijk veel op elkaar, maar ze hebben allebei kennis van sport, een goed gevoel voor humor en nemen zeker geen blad voor de mond. In de woorden van recensent Tina Nijkmap: “Het viel op dat ze best veel overeenkomsten heeft met Hélène, de kijkcijferkoningin van deze zomer. Ze zouden op het eerste gezicht zusjes kunnen zijn.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Estavana Polman vierde 31ste verjaardag naast Hélène Hendriks

De aantrekkelijke blondine en Hélène Hendriks zijn zeker geen onbekenden van elkaar. Hélène heeft Estavana eerder een aantal keer mogen interviewen en de handbalster heeft ook een aantal keer als tafeldame aan de tafel van Hélène Hendriks gezeten bij het programma De Oranjezomer. Daar vierde Estavana zelfs haar 31ste verjaardag live aan tafel. Geen wonder dat de twee dames zo op elkaar lijken, want het beste voorbeeld van een vrouwelijke presentatrice dat Estavana heeft, is namelijk Hélène Hendriks.

Lees ook: Foto: Estavana Polman laat zich omsingelen door groep mannen tijdens warme vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Estavana Polman verrast kijkers met nuchtere houding

De spannende blondine weet met haar nuchtere houding de kijker flink te boeien en in haar greep te houden. De aantrekkelijke presentatrice staat misschien aan het begin van haar loopbaan, maar met haar debuut heeft ze zeker een hoop deuren geopend. Ze heeft namelijk alle kijkers van verbazing omver geblazen met haar nieuwe programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?