Foto: Dee van der Zeeuw verbaast zichzelf met kiekje in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

YouTuber Dee van der Zeeuw heeft sinds een tijdje een kleine baby thuis zitten. Ze had niet verwacht om zo snel al het huis uit te rennen…

Dee van der Zeeuw trots na flinke inspanning

Zoals je misschien wel weet heeft Dee van der Zeeuw een tijdje geleden een kindje gekregen. Samen met haar vriend en papa van de baby, Lars, is ze ontzettend gelukkig. Naast een bevalling meegemaakt te hebben, heeft het stel ook besloten om te gaan verhuizen. Dit jaar in mei krijgen ze de sleutel en gaan ze aan de slag met hun nieuwe klushuis. Drie jaar geleden hebben ze dit ook al gedaan met hun huidige huisje, maar daar zijn ze niet meer tevreden mee. Al dat verhuizen en een nieuwe baby kan er soms voor zorgen dat een vrouw zichzelf een beetje verliest. Gelukkig laat Dee zich niet klein maken en sleurt ze zichzelf de deur uit. Het was voor haar een grote stap om weer eens naar de sportschool te gaan, maar onlangs besloot ze het tóch maar weer te doen! In eerste instantie leek ze er absoluut geen zin in te hebben. Ze plaatst een foto op haar verhaal met een flink chagrijnig en moe gezicht. De foto die daarop volgt is gelukkig een stuk beter. Daarop staat Dee tevreden in de spiegel naar zichzelf te kijken. Aan haar lach te zien ging ze hartstikke goed voor weer een eerste keer! Lekker bezig, Dee!

Dee van der Zeeuw sportschool Dee van der Zeeuw sportschool

Dee van der Zeeuw deelt video in pittig

Je zou het misschien niet verwachten van iemand die nét is bevallen, maar Dee heeft nog een prachtig lijf. Ze is dan ook absoluut niet bang om die te laten zien. Op kiekjes zoals hierboven kun je al zien dat Dee tevreden is met haar eigen lijf, maar ook op haar Instagram verschijnen regelmatig foto’s van de YouTuber in slechts een klein badpakje en kleine . Ze is dan ook de laatste tijd veel op vakantie geweest in warme landen en daar is het uiteraard een dagelijkse bezigheid om lekker het strand op te gaan. Onlangs plaatste Dee even een iets ander soort video. Ze stond deze keer model voor een merk! Dat betekent dus dat ze in de video alleen maar verschillende soorten draagt. Ze lacht ontzettend lief naar de camera en laat zichzelf van haar beste kanten zien. De achterkant vinden wij het mooist, wat jullie?
Dee van der Zeeuw krijgt licht commentaar op flinke reis

Sinds dat Dee en Lars samen een kindje hebben gekregen, lijken ze alleen nog maar vakantiefoto’s te plaatsen op de Instagram van Dee. Bijna elke foto die ze maken met hun prachtige dochtertje, is in een ander land. Dat valt mensen op. In een recente foto, zijn Dee en haar kindje in Tirol. Op die foto komt een reactie waar veel mensen van schrikken: “Kind is nu al op meer plekken geweest dan ik in me hele leven”. Gelukkig is het humoristisch bedoelt en kunnen veel mensen zich erin vinden. Toch is het een beetje commentaar en verwijst het ernaar dat het kind van Dee en Lars misschien een beetje verwend is… nu al…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!