Foto: Dee van der Zeeuw toont haar enorme watermeloen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw is natuurlijk alweer een tijdje zwanger en toont een keer haar grote buik aan haar volgers. Die zijn onder de indruk. 

De prachtige influencer is al even een tijdje zwanger. En dat begint eindelijk gevolgen te hebben voor Dee. De normale kleding kon ze al een tijdje naast zich neerleggen. Maar vanwege haar grote watermeloen moet ze nu ook dingen laten. Maar dat vindt ze helemaal niet erg. Ze is nu al enorm blij met haar nieuwe kindje. En dus deelt Dee als trotse moeder een foto van haar grote buik. En haar volgers hebben ook niks anders dan lieve woorden voor haar over na het zien van de foto.

Lees ook: Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee maakt een leuk grapje bij foto

Ondanks haar zwangerschap weet Dee zich nog altijd goed te presenteren. Het zwarte jurkje is niet te warm voor de zomer en staat Dee, zelfs met haar grote buik, erg goed. Dee maakt daar zelf nog even een flauw grapje over. Het ziet er volgens de influencer nu net uit alsof ze een watermeloen aan het stelen is bij de supermarkt. Hopelijk wordt de leuke blondine niet staande gehouden bij de kassa’s. Dat zou nog wel eens voor een hoop ongemakkelijke momenten kunnen zorgen. Voor alsnog lacht Dee de problemen van een hoogzwangere vrouw heerlijk van zich af. Ze staat spontaan genoeg in het leven om dat te kunnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Dee met haar grote buik op vakantie

Gelukkig zijn tripjes naar de lokale supermarkt niet de enige reisjes die Dee nog maakt. Zo was ze laatste gewoon heerlijk in het buitenland. En daar zat haar grote buik gelukkig ook niet in de weg. De inmiddels hoogzwangere influencer wist zelfs een paar prachtige foto’s in de zon te maken. Zelfs tijdens haar vakantie en zwangerschap probeert Dee haar volgers betrokken te houden. Daarom is ze ook een van de leukste influencers. Ze lijkt heel gewoon te zijn gebleven en deelt graag van alles en nog wat over haar leven met haar publiek. Die voelen zich daardoor erg close met de prachtige blondine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Dee is misschien wel de leukste influencer

Van alle vrouwen die hun geld verdienen met social media is Dee misschien toch stiekem wel een van de allerleukste. Dat komt door een combinatie van haar beeldschone looks, haar ongelooflijk leuke karakter en natuurlijk haar openheid, die door al haar volgers gewaardeerd wordt. Dee probeert met iedereen een beetje rekening te houden, vandaar dat ze ook zo veel blijft posten op haar social media, zelfs tijdens de zwangerschap. Hoe moeten de volgers van Dee anders weten dat het goed gaat met de knappe blondine? Dee laat daarom het liefst zo vaak mogelijk iets van zich horen en dat kan natuurlijk het beste met een leuke foto of video. Daarom plaatst Dee zo vaak als het kan iets moois op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.