Foto: Dee van der Zeeuw toont haar enorme watermeloen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw is natuurlijk alweer een tijdje zwanger en toont een keer haar grote buik aan haar volgers. Die zijn onder de indruk. 

De prachtige influencer is al even een tijdje zwanger. En dat begint eindelijk gevolgen te hebben voor Dee. De normale kleding kon ze al een tijdje naast zich neerleggen. Maar vanwege haar grote watermeloen moet ze nu ook dingen laten. Maar dat vindt ze helemaal niet erg. Ze is nu al enorm blij met haar nieuwe kindje. En dus deelt Dee als trotse moeder een foto van haar grote buik. En haar volgers hebben ook niks anders dan lieve woorden voor haar over na het zien van de foto.

Lees ook: Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee maakt een leuk grapje bij foto

Ondanks haar zwangerschap weet Dee zich nog altijd goed te presenteren. Het zwarte jurkje is niet te warm voor de zomer en staat Dee, zelfs met haar grote buik, erg goed. Dee maakt daar zelf nog even een flauw grapje over. Het ziet er volgens de influencer nu net uit alsof ze een watermeloen aan het stelen is bij de supermarkt. Hopelijk wordt de leuke blondine niet staande gehouden bij de kassa’s. Dat zou nog wel eens voor een hoop ongemakkelijke momenten kunnen zorgen. Voor alsnog lacht Dee de problemen van een hoogzwangere vrouw heerlijk van zich af. Ze staat spontaan genoeg in het leven om dat te kunnen.
Dee met haar grote buik op vakantie

Gelukkig zijn tripjes naar de lokale supermarkt niet de enige reisjes die Dee nog maakt. Zo was ze laatste gewoon heerlijk in het buitenland. En daar zat haar grote buik gelukkig ook niet in de weg. De inmiddels hoogzwangere influencer wist zelfs een paar prachtige foto’s in de zon te maken. Zelfs tijdens haar vakantie en zwangerschap probeert Dee haar volgers betrokken te houden. Daarom is ze ook een van de leukste influencers. Ze lijkt heel gewoon te zijn gebleven en deelt graag van alles en nog wat over haar leven met haar publiek. Die voelen zich daardoor erg close met de prachtige blondine.
Dee is misschien wel de leukste influencer

Van alle vrouwen die hun geld verdienen met social media is Dee misschien toch stiekem wel een van de allerleukste. Dat komt door een combinatie van haar beeldschone looks, haar ongelooflijk leuke karakter en natuurlijk haar openheid, die door al haar volgers gewaardeerd wordt. Dee probeert met iedereen een beetje rekening te houden, vandaar dat ze ook zo veel blijft posten op haar social media, zelfs tijdens de zwangerschap. Hoe moeten de volgers van Dee anders weten dat het goed gaat met de knappe blondine? Dee laat daarom het liefst zo vaak mogelijk iets van zich horen en dat kan natuurlijk het beste met een leuke foto of video. Daarom plaatst Dee zo vaak als het kan iets moois op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...