Foto: Dee van der Zeeuw showt geweldig figuurtje in ontzettend strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Dee van der Zeeuw heeft maar weer eens bewezen dat ze er het beste uit ziet in een wel heel erg strak jurkje.

Dee van der Zeeuw is het mooist in een strak jurkje

De prachtige influencer is momenteel druk bezig met het verbouwen van haar huis en houdt heel Instagram daar ook van op de hoogte. Maar tussen het verbouwen door krijgt Dee opeens de behoefte om even een hele mooie foto van zichzelf te maken. En dat juicht iedereen natuurlijk van harte toe. Want een mooie foto van Dee van der Zeeuw kan natuurlijk nooit kwaad. En dus plaatst de knappe blondine een post op Instagram die voor driekwart bestaat uit het verbouwen van haar nieuwe huisje, maar begint met het poseren in een wel heel erg strak jurkje. En die foto doet de fans van Dee nou heel erg veel goeds.

Lees ook: Dee van der Zeeuw maakt volgers warm met fabelachtige foto in badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Dee van der Zeeuw pronkt even met zeer strak lijf

Ze doet even haar hand in haar zij en poseert op een zeer verleidelijke manier voor de camera om te laten zien dat ondanks al het klussen, ze nog steeds heel verleidelijk kan zijn. Niet dat iemand daar maar ooit aan getwijfeld had, maar het kan maar beter duidelijk zijn. Dee weet met haar heerlijke kiekje in ieder geval weer goed de aandacht te trekken van haar volgers. Die genieten met volle teugen van het prachtige plaatje dat de knappe blondine voor hen maakt. En Dee heeft duidelijk plezier bij het maken van de mooie foto, te zien aan de blik die ze de camera geeft. Met haar heerlijke foto weet Dee haar volgers weer een beetje goed te verwennen. Het is een plaatje zoals je gewend bent van Dee. Ze staat er weergaloos mooi op.

Lees ook: Video: Dee van der Zeeuw laat haar geweldige lijf zien in spannend setje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Dee van der Zeeuw heeft kleine verrassing voor haar volgers voorbereid

De prachtige blondine heeft nog even als verrassing voor haar volgers een leuke video gemaakt. Maar je mond valt open van verbazing als je die ziet. Dee neemt haar volgers namelijk mee door haar kledingkeuze, maar dat begint wel heel erg intiem. De video die Dee namelijk deelt start met de dame in kwestie voor de spiegel in een ontzettend strak en niets verhullend setje. Deze spannende kleding hadden haar volgers niet helemaal verwacht. Ze zitten dan ook met open mond van verbazing te kijken naar de prachtige dame. Dee weet met haar heerlijke filmpje in ieder geval goed de aandacht te trekken van haar volgers. Die moeten bijna hun kin van de vloer oprapen na het zien van deze beelden. Natuurlijk weet Dee precies wat ze doet. De knappe influencer is niet bepaald dom. Haar volgers worden dus bewust even verwend met deze heerlijke video.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?