Foto: De zwemkleding van Naomy van Beem knalt bijna uit elkaar vanwege rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van het figuur van Naomy van Beem krijgt haar vriend Rico Verhoeven nooit genoeg, maar haar volgers genieten ook stiekem mee natuurlijk!

Dat Naomy van Beem beretrots is op haar spectaculaire figuur zal niemand verbazen. Hoe kan het ook anders? De bloedhete blondine maakt overduidelijke lange uren in de sportschool en werkt zich zelfs in de tuin helemaal in het zweet. Logisch dat je dan al je resultaten wil laten zien, toch? Naomy lijkt er in ieder geval wel zo over te denken. En gelukkig ook maar! Kijk alleen maar naar dit heerlijke kiekje. Naomy laat haar strakke lijf namelijk van alle kanten zien en trekt daarbij wel een spannend setje aan…

Naomy van Beem pronkt met enorme pluspunten  in knellend zwemsetje

Er valt in ieder geval niet meer te betwijfelen dat Naomy van Beem één van de knapste vrouwen van Nederland is. Daar hoef je alleen dit plaatje maar voor te zien! Niet alleen pronkt Naomy namelijk met haar spectaculaire figuur, ze trekt er ook nog eens een enor pittig setje bij aan. En dat zegt wat! Van Naomy zijn we namelijk al flink wat gewend. Toch wist ze ons allemaal te verbouwereren met deze bloedhete foto. Naomy laat namelijk alles zien van haar heerlijke lijf in een werkelijk piepklein zwemsetje dat het zwaar lijkt te hebben. Zo staat het knellende topje gewoon bijna op springen! En daar laat Naomy wel heel weinig aan de verbeelding over. We kunnen namelijk gewoon alles zien! Het loeistrakke topje lijkt namelijk al op haar huid getekend, maar heeft ook nog eens een enorm gat in het midden! Maar dat valt geeneens het meeste op…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem verleidt fans met afgezakt broekje

Je zal namelijk vooral naar Naomy van Beem haar spectaculaire achterzijde kijken! Want als iets in de spotlight staat zijn die het wel. Naomy schittert namelijk in een werkelijk nietsverhullend zwembroekje. En dan bedoelen we ook echt nietsverhullend, want het verbaast ons dat deze hoeveelheid stof uberhaupt nog als broekje verkocht mag worden! Naomy probeert haar afgetrainde achterbumper namelijk nog wat te bedekken met een piepklein groen driehoekje. En daar houdt ze het bij! Want het broekje zit geeneens aanelkaar vast, nee hoor. Als je heel goed kijkt kan je nog net twee kleine touwtjes zien die het dunne stofje omhoog houdt. Of nou, zelfs daar lijkt het al moeite mee te hebben. Naomy moet namelijk zelf snel het broekje omhoog trekken op het lekkere plaatje! Ze mag dan wel zoveel mogelijk van haar overheerlijke figuur laten zien, in de volle glorie is nog een stapje te ver!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Fans Naomy van Beem vol lof over openhartige post in pikant pakje

Al vertelt Naomy van Beem wel openhartig over haar nieuwgevonden dosis zelfliefde. Want daar komt haar sportieve lijf ook goed aan te pas! Zo schrijft Naomy dat ze het heel lang zwaar gehad heeft met haar lichaam. Zo vond ze zichzelf lange tijd niet mooi! Naomy vond namelijk dat ze veel te dun was, vandaar ook dat ze zo vaak de sportschool induikt. Nou, daar hadden haar fans behoorlijk wat over te zeggen. Gelukkig waren ze wel vol lof over Naomy haar nieuwe liefde voor sport. Maar als het aan haar volgers ligt heeft Naomy altijd al een lijf om van te watertanden gehad! En daar zijn wij het helemaal mee eens. Een schoonheid als Naomy komt echt niet alleen uit de sportschool. Al hoor je ons natuurlijk niet klagen om haar strakke lijf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.