Foto: De zwemkleding van Naomy van Beem knalt bijna uit elkaar vanwege rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van het figuur van Naomy van Beem krijgt haar vriend Rico Verhoeven nooit genoeg, maar haar volgers genieten ook stiekem mee natuurlijk!

Dat Naomy van Beem beretrots is op haar spectaculaire figuur zal niemand verbazen. Hoe kan het ook anders? De bloedhete blondine maakt overduidelijke lange uren in de sportschool en werkt zich zelfs in de tuin helemaal in het zweet. Logisch dat je dan al je resultaten wil laten zien, toch? Naomy lijkt er in ieder geval wel zo over te denken. En gelukkig ook maar! Kijk alleen maar naar dit heerlijke kiekje. Naomy laat haar strakke lijf namelijk van alle kanten zien en trekt daarbij wel een spannend setje aan…

Naomy van Beem pronkt met enorme pluspunten  in knellend zwemsetje

Er valt in ieder geval niet meer te betwijfelen dat Naomy van Beem één van de knapste vrouwen van Nederland is. Daar hoef je alleen dit plaatje maar voor te zien! Niet alleen pronkt Naomy namelijk met haar spectaculaire figuur, ze trekt er ook nog eens een enor pittig setje bij aan. En dat zegt wat! Van Naomy zijn we namelijk al flink wat gewend. Toch wist ze ons allemaal te verbouwereren met deze bloedhete foto. Naomy laat namelijk alles zien van haar heerlijke lijf in een werkelijk piepklein zwemsetje dat het zwaar lijkt te hebben. Zo staat het knellende topje gewoon bijna op springen! En daar laat Naomy wel heel weinig aan de verbeelding over. We kunnen namelijk gewoon alles zien! Het loeistrakke topje lijkt namelijk al op haar huid getekend, maar heeft ook nog eens een enorm gat in het midden! Maar dat valt geeneens het meeste op…

Naomy van Beem verleidt fans met afgezakt broekje

Je zal namelijk vooral naar Naomy van Beem haar spectaculaire achterzijde kijken! Want als iets in de spotlight staat zijn die het wel. Naomy schittert namelijk in een werkelijk nietsverhullend zwembroekje. En dan bedoelen we ook echt nietsverhullend, want het verbaast ons dat deze hoeveelheid stof uberhaupt nog als broekje verkocht mag worden! Naomy probeert haar afgetrainde achterbumper namelijk nog wat te bedekken met een piepklein groen driehoekje. En daar houdt ze het bij! Want het broekje zit geeneens aanelkaar vast, nee hoor. Als je heel goed kijkt kan je nog net twee kleine touwtjes zien die het dunne stofje omhoog houdt. Of nou, zelfs daar lijkt het al moeite mee te hebben. Naomy moet namelijk zelf snel het broekje omhoog trekken op het lekkere plaatje! Ze mag dan wel zoveel mogelijk van haar overheerlijke figuur laten zien, in de volle glorie is nog een stapje te ver!

Fans Naomy van Beem vol lof over openhartige post in pakje

Al vertelt Naomy van Beem wel openhartig over haar nieuwgevonden dosis zelfliefde. Want daar komt haar sportieve lijf ook goed aan te pas! Zo schrijft Naomy dat ze het heel lang zwaar gehad heeft met haar . Zo vond ze zichzelf lange tijd niet mooi! Naomy vond namelijk dat ze veel te dun was, vandaar ook dat ze zo vaak de sportschool induikt. Nou, daar hadden haar fans behoorlijk wat over te zeggen. Gelukkig waren ze wel vol lof over Naomy haar nieuwe liefde voor sport. Maar als het aan haar volgers ligt heeft Naomy altijd al een lijf om van te watertanden gehad! En daar zijn wij het helemaal mee eens. Een schoonheid als Naomy komt echt niet alleen uit de sportschool. Al hoor je ons natuurlijk niet klagen om haar strakke lijf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.