Foto: De bulten van Sylvana IJsselmuiden worden groter en groter tijdens skivakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Sylvana IJsselmuiden staat bekend om haar goede dosis humor, maar ook zeker om haar flinke set bulten! En die set blijft ook maar groeien!

Sylvana IJsselmuiden is een vrouw met gigantisch veel sterke kanten. Zo is ze super grappig en heeft ze een heerlijk koppie met verleidelijke blonde lokken. Maar daarnaast heeft ze nog twee extra pluspunten, misschien wel haar beste!

Sylvana IJsselmuiden had al grote bulten, maar nu helemaal!

Sylvana IJsselmuiden is één van de interessantste dames op Instagram. De knappe blondine weet altijd wel iets te beleven en houdt haar trouwe volgers goed op de hoogte van alles wat er in haar leven speelt. Ze deelt in haar verhaal dat ze op vakantie is in Zwitserland. De dagen tussen de kerst en oud en nieuw gebruikt Sylvana goed, ze gaat skiën. Dit doet ze met haar vriend, Jonas.

In de Zwitserse alpen dachten Sylvana en Jonas zich de komende dagen wel te kunnen vermaken. Dat liep toch even anders. Sylvana staat namelijk niet bekend als de meest handige vrouw ooit en dat bevestigde ze nog even tijdens dit tripje. Ze deelt namelijk een foto een foto vanuit de EHBO, waar ze al op de eerste dag naartoe moest. Sylvana is namelijk gevallen en lijkt haar knie verdraaid te hebben. In ieder geval is hij enorm opgezwollen. Enorme bulten voor Sylvana, en dit keer is dat niet leuk.. Het lijkt op een probleem met de kruisbanden. Daar gaat het idee van een leuke skivakantie.. Gelukkig kan Sylvana altijd rekenen op haar volgers om haar te helpen in moeilijke situaties. Na het delen van een foto van haar knie stromen de reacties binnen met tips voor het vaststellen van de blessure en het behandelen ervan. Met die hulp komt alles goed, Sylvana!

sylvana ijsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden doet gek verzoek aan volgers

Ze is altijd op zoek naar interactie met haar fans. Sylvana IJsselmuiden houdt ervan om het contact met haar fans te onderhouden. Op Instagram plaatste ze recent een post waarin ze iedereen fijne feestdagen wenst. Ze heeft haar laatste werkdag van het jaar er alweer opzitten en dus is het tijd om vooruit te kijken. Kijken naar wat er komen gaat. Maar zoals altijd is Sylvana echt niet alleen met zichzelf bezig. Ze wenst haar volgers fijne feestdagen vol alles wat ze maar kunnen wensen. En daarbij hoopt ze dat het komende jaar nóg beter gaat worden. Ze laat zien dat ze haar volgers nooit vergeet. Naast het berichtje heeft ze ook nog een verzoekje voor haar trouwe fans: Sylvana vraagt al haar volgers met hun eerste vier emoticons te reageren op haar bericht. Uiteraard laten de fans zich horen, de reacties staan vol met leuke smileys. Maar wat Sylvana niet wist, is dat de top vier emoticons voor iedereen op Instagram dezelfde zijn. Daardoor zijn de reacties wel een beetje eentonig. Maar het gaat om het idee, Sylvana! En dat was leuk bedacht!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!