Foto: De allermooiste Boulevard-outfits van RTL-presentatrice Vivienne van den Assem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is altijd op haar allerbest gekleed tijdens de uitzendingen van RTL BoulevardMaar dit zijn toch wel haar beste outfits.

RTL-Presentatrice Vivienne van den Assem is een van de best geklede vrouwen op de Nederlandse televisie. De stylistes van RTL Boulevard mogen zich altijd heerlijk uitleven op de knappe brunette. Ze heeft dan ook zeker geen tekort aan prachtige foto’s van zichzelf in de meest verleidelijke outfits. Gelukkig heeft Vivienne daar zelf ook een highlight reel op haar Instagram van gemaakt, zodat mensen makkelijk kunnen meegenieten van al haar beeldschone pakjes. En dat zijn er nogal een aantal. Alles wat Vivienne draagt, lijkt ongelooflijk goed bij haar te passen.

Lees ook: Foto: Het geheime dubbelleven van Vivienne van den Assem

De lieve blik van Vivienne op de foto vastgelegd

Meestal loopt Vivienne rond in een T-shirt van een of andere rockband, dus om haar in een meer meisjesachtige outfit te zien is toch wel een beetje bijzonder. Het staat haar natuurlijk ook buitengewoon goed. Vivienne kan de onschuldige girl next door look echt super hebben. Haar lieve lachje en onschuldige blik helpen natuurlijk ook wel met het verkopen van deze look aan het publiek. Gelukkig is het nog een beetje een strak truitje, waardoor Vivienne haar vormen redelijk goed uitkomen. Anders zou het toch zonde zijn van het prachtige van Vivienne. Een groter contrast met haar dagelijks leven kan je trouwens niet hebben. Thuis is Vivienne alles behalve onschuldig en zet ze graag keiharde muziek op terwijl ze wild met haar hoofd schudt.

Vivienne is de rebel van RTL Boulevard op verleidelijke hakken

Op haar kleine, verleidelijke hakjes is Vivienne de verleidster onder de RTL-presentatrices. Maar ook in die rol kan ze het niet laten om een klein beetje de rebel in zichzelf naar boven te halen. Ze wil best op de foto, maar dan wel heel ondeugend met haar tong naar buiten. Anders wil Vivienne het absoluut niet. Nou vooruit dan, dan maar met tong op de foto. Het levert een vreemde, maar leuke mix op tussen verleidelijk, spontaan en compleet rebels. En dat is natuurlijk helemaal geen verkeerde combinatie. Misschien is het wel de beste manier om Vivienne te omschrijven.

Vivienne imponeert met foto van kort jurkje

Heel af en toe dan trekt Vivienne alle verleidelijke trucjes uit de kast. Dan zie je haar op televisie in korte rokjes en jurkjes en doet ze haar uiterste best om de kijker thuis bijna zijn televisie scherm in te trekken met haar aantrekkingskracht. Niet dat die het erg vinden, want de kijker thuis smult van Vivienne in dit soort outfits.

Vivienne in een foto van haar gevaarlijke dierenpakje

Behalve heel lief, kan Vivienne natuurlijk ook heel gevaarlijk overkomen. Bijvoorbeeld met haar dierlijke pakjes. Met haar gestreepte shirt maakt Vivienne zeker een bijzondere indruk die mensen niet snel zullen vergeten. Ze lacht er misschien heel lief bij, maar voor Vivienne moet je absoluut oppassen. Die lust je namelijk rauw en verslindt je met huid en haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!