Foto: Davina Michelle heeft ineens héél knap zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is natuurlijk een bloedmooie zangeres. Maar zou je het je kunnen voorstellen als er van deze prachtige dame twee stuks bestonden?

Dat hoef je tegenwoordig niet meer alleen in je hoofd voor je te zien. Want het wassenbeeld van Davina Michelle is onthuld. Nu kun je dus goed zien hoe het eruit zou zien als Davina een zusje zou hebben. En het beeld is zo goed gelukt, dat je soms twee keer moet kijken wie nu de echte Davina is en wie de namaak. Nu hebben ze het beeld ook niet de meest voorzichtige outfit aangetrokken. Het past natuurlijk wel erg goed bij Davina, die zelf ook niet altijd de meest brave dame is. Ze kan zich soms best een beetje ondeugend kleden en gedragen, dus de kledingkeuze van haar wassenbeeld past dus eigenlijk heel erg goed.

Lees ook: Video: Davina Michelle gaat helemaal los met ‘guilty pleasure’

Davina wilde altijd al haar eigen dubbel hebben

De bloedmooie zangeres wilde altijd al haar eigen dubbel hebben. Dat is namelijk wel erg leuk om te kunnen zeggen. Daarbij kan je dan altijd zien hoe bepaalde outfits je staan nog voordat je ze gedragen hebt. ook zou je in theorie, als je echt geen zin hebt in een optreden, je wassenbeeld op het podium kunnen zetten met een bandje op de achtergrond. Voor Davina was het maken van een wassenbeeld een hele eer. Davina vindt het al erg bijzonder dat mensen haar komen bezoeken bij haar optredens. Maar dat mensen het leuk vinden om een beeld van haar te zien, dat is alleen maar nog meer bijzonder. Natuurlijk kon Davina daar geen nee tegen zeggen. Al was het proces van het krijgen van een wassenbeeld iets complexer dan gedacht.
Davina laat zich aan alle kanten opmeten

Speciaal voor het wassenbeeld moest Davina naar Londen reizen om zichzelf te laten opmeten. De pop moet natuurlijk tot in de puntjes lijken op Davina. En dat betekent dat het precies moet kloppen met de lichamelijke verhoudingen van Davina zelf. Davina liet zich daarom helemaal onder handen nemen door het team van Madame Tussauds in Londen. Die stonden al klaar met alle meetlinten om Davina eens goed op te meten. De zangeres was al wel het een en ander gewend, maar dit was ook voor haar een hele ervaring.

Davina valt nu te bekijken

Mocht je altijd al een foto willen maken met je arm om Davina Michelle heen? Dat kan inmiddels. Haar wassenbeeld is ondertussen onthuld en dat betekent dat je een bezoekje kan brengen aan de zangeres in al haar glorie. Je kan nu de meest gekke, leuke of bijzondere foto’s maken met Davina. Davina heeft dat zelf ook nog even gedaan. Het is namelijk niet elke dag dat er een beeld van je onthuld wordt. Dus daar nam de knappe blondine het natuurlijk wel even van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...