Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Na dikke zwarte strepen boven haar wimpers, werden het halve vlinders boven haar oog, maar nu gaat Davina Michelle nóg verder. Haar oogpotlood heeft haar wimperrand verlaten en nu tekent ze de lijntjes ergens anders…

Davina Michelle tekent zichzelf helemaal onder

Make-up wordt gebruikt als creatieve expressie, maar de Davina Michelle is even vergeten dat het idee van het product is dat je er beter uit gaat zien. De dame ging steeds verder, maar is nu wellicht te ver gegaan. Of ze mooier is na het gebruik van haar oogpotlood valt zeker te betwijfelen. Ze plaatste er zelf foto’s van op haar Instagram story, dus waarschijnlijk is ze zelf wel fan van hoe het eruit ziet. Ook zijn er andere personen te zien op de foto’s, dus mensen in haar buurt zeggen er niets over. Of ze luistert niet naar hen, dat kan ook. Het staat in ieder geval vast dat haar fans een mening gaan hebben over het gebruik van het oogpotlood. Hopelijk nemen niet alle tienermeisjes die haar volgen deze ideeën over. Het lijntje dat ze heeft getrokken lijkt namelijk op een extra wenkbrauw. Raar geplaatst en niet echt nuttig, het maakt haar in ieder geval niet mooier.

Davina Michelle heeft genoeg tijd om te spelen met kleurtjes

Davina Michelle heeft tijd over. Op haar Instagram lijkt ze genoeg tijd te hebben om zich bezig te houden met make-up trends. De dame is bezig met het promoten van haar nieuwe single Heartbeat en verder maakt ze nieuwe muziek. Promotie gaat voornamelijk door op te treden en TikTok filmpjes te plaatsen. Dit weet Davina goed te combineren, door heel slim TikTok filmpjes te maken van stukjes van haar optredens bij televisie- en radioprogramma’s. Dit werkte ook goed met haar vorige single, January Without You. Verder maakt ze dus veel video’s over hoe ze haar make-up doet. Dit is duidelijk geïnspireerd op NikkieTutorials, de internationaal bekende Nederlandse make-up goeroe. Davina Michelle en Nikkie kennen elkaar zo goed, dat Davina op de bruiloft van Nikkie een liedje mocht zingen.

Goed nieuws voor Davina

Naast alle negativiteit rondom de make-up van Davina Michelle is er ook iets positiefs te melden. De dame heeft namelijk haar eerste show in de Verenigde Staten gepland. Op 9 februari mag ze op gaan treden. Geen tour dus, maar een concert voor haar Amerikaanse fans. De blondine is door haar YouTube kanaal namelijk internationaal bekend. Ze werd daar ooit door Pink gezien, toen ze een nummer van de zangeres coverde. Die reageerde erg positief op Davina en nodigde haar later uit om tijdens haar concert in Nederland meer te komen zingen. Na de reactie van Pink werd Davina ook gevraagd om mee te doen aan het Avro-Tros programma De Beste Zangers. Hier haalde ze destijds een hit met Het Duurt Te Lang en daarmee werd ze bekend in Nederland. Verder zingt Davina eigenlijk vooral Engelstalige nummers en ze probeert nu dus ook internationaal door te breken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...