Foto: Davina Michelle bijt microfoon stuk tijdens geheime livestream

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is veranderd sinds de release van haar laatste nummer. Alles gaat nét even een tikkeltje harder of aggressiever. Ook tijdens dit onaangekondigde optreden vrat ze de microfoon zowat op…

We hebben in Nederland enorm veel ‘lieve’ zangeressen. Vrouwen die je zonder enige twijfel aan je ouders en grootouders kunt voorstellen. Denk bijvoorbeeld aan Maan of Emma Heesters. Hoewel dit soort zangeressen natuurlijk geweldig zijn, en ook terecht op handen gedragen worden in ons land, mogen we dankbaar zijn dat er ook ’tegenhangers’ bestaan. Davina Michelle is er daar één van, bewijst deze foto. Haar zoetere collega’s zouden nooit zó tekeer gaan met hun microfoon…

Lees ook: Foto: Davina Michelle overdrijft op onzichtbaar optreden bij Radio 538

Zangeres Davina Michelle is niet te remmen

De blondine is het tegenovergestelde van zoet, dat merk je meteen zodra ze die gouden keel opentrekt. Davina Michelle maakt dankbaar gebruik van haar rauwe randje om een iets spannender repertoire neer te zetten dan haar tegenhangers. Het resultaat is dat lang niet iedereen de soms intense klanken van deze rockchick kan waarderen, maar daar lijkt Davina zich weinig van aan te trekken. Sterker nog, je kúnt haar helemaal niet te remmen; tijdens een spontaan liveconcert dat ze online streamde kreeg de microfoon het weer zwaar te verduren…

Davina Michelle microfoon

Foto van Davina Michelle die microfoon opvreet tijdens livestream

De fans van Davina Michelle boffen maar. De zangeres houdt ze van werkelijk alles op de hoogte, en doet ze soms ook een muzikale verrassing cadeau. Onlangs organiseerde ze spontaan een exclusief akoestisch concert voor haar volgers, die via de livestream konden inschakelen. Ze kregen een karakteristiek optreden van Davina voor de kiezen: rake muziek met uithalen waar je ú tegen zegt. Je krijgt soms wel medelijden met haar microfoon. Hoeveel zou ze er in een week verslinden? Op bovenstaande foto zie je precies wat we bedoelen! De microfoon hield het gelukkig, en de rest van het concert klonk schitterend. Davina bewees met deze intieme setting nog maar eens dat ze geen harde drums of elektrische gitaren nodig heeft om haar fans omver te blazen!

Carrière Davina Michelle gaat als een raket

Davina Michelle heeft zich flink ontwikkeld sinds ze bij Beste Zangers doorbrak met haar cover van ‘Duurt te lang’. Ze viel al meteen op met haar Rotterdamse accent en no-nonsense attitude, en heeft dat imago eigenlijk alleen maar uitgebouwd. Het resultaat is een artiest van internationaal kaliber: bijna alle filmpjes op Youtube en Instagram zijn Engelstalig, ze spreekt haar fans in het Engels toe en ook qua ambitie maakt ze stappen. Zo trad ze voor miljoenen kijkers op tijdens de GP van Zandvoort, en schitterde ze ook op het Eurovisie Songfestival met haar nummer ‘Sweet Water’. We zouden er niet gek van opkijken als Davina binnen nu en een paar jaar ineens de grens overgaat met haar muziek. Als Avril Lavigne het jaren geleden kon, waarom zou Davina Michelle dan niet de wereld kunnen veroveren met pittige rocktracks? Laten we het dus maar alvast accepteren: Davina zal niet altijd alleen maar van ‘ons’ blijven. Het zou namelijk zelfzuchtig zijn om deze wereldster alleen tot Nederland te beperken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!