Foto: Christina Curry zit half ontkleed op bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlands model Christina Curry post wel vaker onthullende plaatjes, maar met deze recente fotoshoot heeft ze zichzelf overtroffen… 

Wie op de modellen-kant van Instagram rondsnuffelt heeft Christina Curry waarschijnlijk wel voorbij zien komen. De 32-jarige schoonheid is hier in Nederland bekend als dochterlief van Patricia Paay en Adam Curry, maar Christina heeft onderhand ook een naam voor zichzelf opgebouwd als model. Op social media plaatst de knappe Christina regelmatig zéér interessante foto’s, en deze recente post is ook niet anders…

Christina Curry verleidt volgers met zeer schaars geklede slaapkamerfoto’s

We zijn onderhand wel wat gewend van Christina Curry. Het bloedmooie model heeft lang en breed bewezen dat ze geen enkele moeite heeft met haar heerlijke online zetten. Zo plaatst ze regelmatig pittige plaatjes en bloedhete fotoshoots. Haar Instagram wordt goed bekeken en ook op overige social media doet de 32-jarige schoonheid het absoluut niet slecht. En al die trouwe volgers moeten natuurlijk beloond worden. Christina verwende haar fans recent met een zeer schaars geklede fotoshoot in slaapkamersetting, en wij krijgen er niet genoeg van.

Christina Curry plaatst wel vaker dit soort kiekjes. Een zwoele sfeer opbouwen kan ze dan ook fantastisch en we genieten er allemaal van mee. Ook in deze fotoshoot doet ze niet voor zichzelf onder. In de plaatjes zien we Christina in een onthullende outfit poseren op bed. Het knappe model heeft nog lange mouwen aan, maar dat is ook meteen het enige wat bedekt blijft in de foto’s. Het outfitje komt niet eens tot haar ribben en tilt het concept inkijk naar het volgende niveau. Een broekje lijkt Christina volledig over te slaan. Ze poseert namelijk alleen maar in een piepklein wit onderbroekje en laat haar strakke buik volledig zien. Met zwoele blik en getuite lippen kijkt ze verleidelijk in de camera en ons hard gaat spontaan sneller kloppen.

Wie is de vriend van Christina Curry?

Het liefdesleven van Christina Curry wordt op de voet gevolgd. Haar fans zowel hier in Nederland als internationaal krijgen niet genoeg van de heerlijke kijkjes in het privéleven van het model en gaan ook zelf op jacht. En wij snappen het ook wel: het bloedmooie model heeft het niet makkelijk gehad in de liefde. Zo zat de 32-jarige schoonheid in een gewelddadige relatie, deed ze veel aan drugs en gaf ze zelf aan diepongelukkig te zijn geweest. Logisch dus, dat haar loyale fans een oogje voor haar in het zeil houden. Christina blikte recent zeer positief terug op de ontwikkeling die ze doorgaan heeft, en wijdt het allemaal aan haar nieuwe liefde. In een programma op Discovery+ vertelde het model dat haar vriend Kevin ervoor heeft gezorgd dat ze eindelijk haar wonden kan helen. Ontzettend fijn dat ze elkaar gevonden hebben dus!

Christina Curry schittert in doorzichtig topje

Niemand ontkomt aan de charmes van Christina Curry, dat is wel duidelijk. Zo plaatste de 32-jarige beauty recent een heerlijke fotoshoot. Comments zijn razendenthousiast: engelachtig, zeggen ze. In de geweldige shots schittert Christina in een doorzichtig kanten topje en kijkt ze met getuite lippen en doordringende blik zwoel naar de camera. Het piepkleine topje laat weinig aan de verbeelding over en showt haar lijf, dat natuurlijk bedekt is met aparte tattoos. Christina draagt haar haren er los gekruld bij en wij snappen wel dat volgers verliefd op de plaatjes zijn geworden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.