Foto: Christina Curry hurkt diep in flinterdun shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dochter van Patricia Paay, Christina Curry, is een zeer opvallende dame. Logisch dus dat ze regelmatig met opvallende foto’s op Instagram langskomt! Dit kiekje mag je daarom zeker niet missen…

Christina Curry laat zich fotograferen in flinterdun topje

Het prachtige Nederlandse model, Christina Curry, is de dochter van Patricia Paay en Adam Curry. Als klein meisje was ze al te zien op de televisie in de realityserie Adam’s Family: Een kijkje in het leven van de familie Curry. Rond 2006 begon haar modellen carrière. Nu plukt ze daar nog steeds de vruchten van met haar succesvolle leven voor de camera. Ze is alleen niet zomaar een ‘gewoon’ model. Nee, ze staat eigenlijk altijd voor de camera in een alternatief outfitje. Dat is ook helemaal niet zo gek, want zo is ze gewoon. Zwarte lippenstift en een geblondeerde pony, dat is Christina Curry. Het staat haar prachtig. Op de foto die ze onlangs op haar Instagram plaatste, is ze diep door haar knieën gegaan in een ontzettend dun, wit topje. Het schijnt dus een beetje door. Het is wederom een foto om van te smullen. Met haar die blik kan Christina elke man (en stiekem ook vrouw) verleiden!
Christina Curry wordt versierd door minderjarig jongetje

Christina draagt graag zwart. Haar make-up past ze dan daarop aan. Ze draagt dus vaak ook zwarte lippenstift en oog make-up. Tóch is dat niet het enige wat Christina kan rocken. Zo plaatste ze recentelijk een foto op haar sociale media van zichzelf in een helemaal roze outfit. Het staat haar geweldig! Juist het contrast van de roze outfit en haar diep zwarte haar maakt het een prachtige look. Wij zijn niet de enige die daar zo over denken, want Christina vertelt een klein verhaaltje in het bijschrift van de foto: “Vandaag vroeg een 13-jarige aan mij of hij mijn snap mocht”. Uiteraard heeft ze dat niet gedaan. In de reacties vraagt iemand of ze het gedaan heeft, maar Christina reageert met: “hahaha, nee, ik kan wel zijn moeder zijn, gek”. In de reacties gaan mensen ook helemaal los over haar ‘cotton candy’ look. Ze vinden het haar geweldig staan. Daarnaast maken veel mensen ook grapjes en vragen ze Christina om haar Snapchat, waaronder haar vriendje. Christina gaat erop in met hetzelfde level van sarcasme.
Christina Curry heeft het wel héél gezellig met twee vriendinnen

Op haar sociale media plaatst het model regelmatig leuke kiekjes met vrienden en vriendinnen. Zo ook recentelijk. Ze plaatste een reeks aan foto’s met twee prachtige vriendinnen. Met z’n drieën zijn ze aan het wandelen door een mooi stukje natuur wanneer ze besluiten om even een fotoshoot te doen. De foto’s zijn wederom heerlijk om naar te kijken en alle drie de dames zien er geweldig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?