Foto: Chantal Janzen walgt van stiekem gemaakt kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen staat meestal heel goed op al haar foto’s. Toch is er nu stiekem een foto van de blondine gemaakt op een beschamend momentje…

Chantal Janzen deelt twee bijzondere foto’s

Het is weer eens een zware dag voor Chantal Janzen. Zo is de realiteit harder dan ooit voor de blondine na het zien van twee foto’s met op zijn zachtst gezegd een enorm groot contrast. Chantal is natuurlijk trotse moeder van haar twee zoons en drie bonuskinderen. Het plaatje van het grote gezin ziet er altijd enorm gezellig en hartverwarmend uit. Zo hebben ze zonnige vakanties met het hele gezin en ook zien we regelmatig andere momenten waarop ze allemaal samenkomen. Toch is het niet allemaal rozen geur en maneschijn voor Chantal. Haar twee jongste zoons zijn dertien en vier jaar oud dus ze hebben nog alle aandacht nodig. Chantal besluit met haar man en kinderen een dagje op pad te gaan. Dit resulteert in de onderstaande twee foto’s die volgens Chantal aantonen hoe het er vaak aan toe gaat.

Chantal Janzen baalt van beschamende foto

Op de eerste foto zien we Chantal Janzen en haar mannen die aan het genieten zijn van een wandeling met een lekker zonnetje op de achtergrond. Het lijkt een perfecte aanblik en Chantal is ook trots op haar foto. Ze schrijft erbij dat het een foto is zoals ze hem vaak maakt van haar gezin; samen en lief op een onbewaakt moment. De tweede foto is van Chantal zelf die met twee bakken frietjes en een roze drankje op een bankje zit. Chantal haar gezicht spreekt boekdelen want ze kijkt niet erg blij. Bij de foto schrijft de blondine: ”Foto zoals mijn gezin ‘m vaak maakt van mij: alleen en etend, meteen nadat ze “Kijk ‘s” hebben geroepen.”. Helaas dus de harde waarheid voor Chantal, ook grapt ze nog vragend hoe het kan dat moeders altijd medium op de foto staan. Waarschijnlijk zou Chantal dus liever hebben dat haar gezin haar op een iets flatteuzer moment fotografeert.

Chantal Janzen gaat los in pyjama

Ondertussen kent bijna iedereen het fenomeen wel dat Chantal Janzen ieder jaar weer presenteert: Chantals Pyjama Party. Een hysterisch feestje in de Ziggo Dome waar iedereen wordt opgedragen om in hun mooiste (roze) pyjama naar toe te komen. Voor vele vrouwen een droom die uitkomt en voor vele mannen hun grootste angst. Uiteraard presenteert Chantal Janzen zelf de hele show en er worden allerlei grappige acts opgevoerd. Het wordt ook nog eens uitgezonden op televisie. Ook vallen er mooie prijzen te winnen dus de competitie zit er goed in. Het idee is dat mensen uit het publiek strijden om een plek in Chantal haar huis op het podium te bemachtigen. Vanuit daar komt één winnaar die een hele gave reis wint naar het buitenland. Het grappige eraan is dat de winnaar meteen deze reis gaan maken, dus in hun pyjama.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!