Foto: Chantal Janzen scheldt erop los na flinke wasbeurt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen heeft flinke problemen met haar was. En daar deelt ze nu flink haar frustraties over op social media. 

Chantal Janzen is net terug van vakantie en is begonnen aan de berg van was die is blijven liggen de afgelopen weken, natuurlijk aangevuld met de was die ze sowieso nog moest doen. En dat zorgt ervoor dat Chantal niet in de beste bui aller tijden is. Nu is Chantal altijd wel heel grappig als ze met haar frustraties te koop loopt. Maar het blijft wel vervelend voor haar. Wat is er nu precies gebeurd? Het einde van Chantal haar berg met was kwam in zicht, ze moest alleen nog haar gordijnen wassen. En toen ze haar gordijnen gewassen had, kreeg ze de haakjes niet meer goed. Daardoor is het gordijn praktisch onbruikbaar. En dat maakt Chantal boos.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen deelt opvallende foto van haar ondergoed

Chantal is er helemaal klaar mee

Chantal kwam net terug van een redelijk ontspannen tripje, waarbij ze weer even kon opladen voor haar drukke werk en leventje. Maar ze is nog geen weekend thuis en voelt zich nu alweer vol stress. En die moet er uit. Anders blijft Chantal er mee zitten en wordt ze helemaal gek. En dus besluit ze om haar frustraties maar even te uiten op Instagram. Daar weet de presentatrice haar volgers wel te vermaken met haar boze opmerkingen richting haar kapotte gordijn. Chantal houdt zich ook niet in en maakt het gordijn, voor zover de wasmachine dat nog niet gedaan heeft, met de grond gelijk. En dat lijkt in ieder geval een hoop op te luchten. Instagram is voor Chantal sowieso een flinke uitlaadklep. Ze gebruikt het platform vaker om haar frustraties de wereld in te gooien.

Chantal maakt van frustraties een leuk grapje

Chantal weet dat alleen maar schelden niet goed werkt op Instagram. Haar volgers kunnen er ook niks aan doen dat haar gordijn kapot is. En daarom verpakt ze haar boze woorden in een grapje, zodat haar volgers er ook nog voldoende van kunnen genieten. In dit geval doet Chantal alsof ze in een aflevering zit van Lingo en ze het dertienletterwoord moet raden. Misschien kan je zelf al wel een gokje doen wat Chantal in gedachte heeft voor het te raden wordt. Gelukkig laat ze haar volgers niet in spanning en deelt ze het woord een plaatje later met haar fans.

Chantal doet thuis echt niet meer de was

Na alle perikelen deze week rondom de wasmachine van Chantal Janzen is de knappe blondine lichtelijk klaar met het handige apparaat. Waarschijnlijk wil Chantal de komende tijd niet in de buurt komen van haar wasmachine. Laat de rest van het gezin maar een keer de was doen, want Chantal is er echt helemaal klaar mee. De aantrekkelijke blondine raakt het apparaat voorlopig niet meer aan. Eerst maar even een beetje de ontspanning opzoeken om bij te komen van haar terugkomst van vakantie. Daar heeft ze nu namelijk ook bijna een vakantie voor nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.