Foto: Chantal Janzen laat haar gleuf oprekken met mega ballon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Nederlandse presentatrice Chantal Janzen deelt openlijk met haar volgers hoe goed ze kan pompen! 

Chantal Janzen heeft nul geheimen voor de media. Ook nu bewijst ze dat weer. Ze deelt namelijk een bijzonder verhaal met haar fans..

Chantal gebruikt ballon om haar zaakje op te rekken

Zwangerschappen gaan samen met een hoop avonturen en nieuwe ervaringen. Zo ook voor Chantal Janzen. In haar magazine &C vertelt Chantal Janzen over een wel heel bijzondere ingreep die ze onderging. De blondine maakte zich namelijk nogal zorgen over de geboorte van haar zoontje Bobby: zou het allemaal wel passen? Om het zekere voor het onzekere te nemen besloot de presentatrice haar gleuf van tevoren even goed op te rekken. Ze vertelt er in geuren en kleuren over. Chantal deed dat namelijk met een oprekballon, waarna ze flink begon te pompen. Precies op dat moment kwam haar man, Marco, binnen. Wat zijn reactie was op dat moment is helaas niet bekend. Maar het zal vast en zeker een aparte gewaarwording zijn geweest toen hij zijn vrouw zag met een enorme ballon in haar zaakje. We betwijfelen of dat een charmant plaatje is geweest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door &C the magazine (@andcgram)

Chantal Janzen: ‘Wonder dat Bobby er is’

Het had niet veel gescheeld of Bobby, het tweede zoontje van Chantal Janzen, was er niet geweest. Chantal Janzen laat weten dat ze heel lang heeft getwijfeld of ze wel een tweede kind wilde. ‘Het is een wonder dat Bobby er überhaupt is’. Chantal Janzen is samen met haar man, twee zoons en stiefkinderen al jaren een blijmoedig gezin. Dat is ook goed op te merken als we kijken naar het Instagram-account van Chantal. Deze staat helemaal vol met prachtige kiekjes van haar gezin! Maar dat zoontje Bobby daar deel van uitmaakt stond niet lang op de planning “Ik wist namelijk echt niet of ik nog een kind wilde, na James’’, vertelt Janzen in haar editorial. “Niet omdat het te zwaar was. Ik was er gewoon niet zeker over, en jonger werd ik er ook niet op.” Omdat ze bleef twijfelen, kwam haar gynaecoloog uiteindelijk met een oplossing.

Lees ook: Chantal Janzen maakt zeer pikante opmerking over privé foto met benen wijd

Chantal Janzen kreeg de perfecte oplossing!

Ze leek aan het einde van haar raad, maar gelukkig voor Chantal Janzen wist haar gynaecoloog precies wat ze moest doen: “Als ik nou eens mijn spiraal liet verwijderen en gewoon zou kijken wat er gebeurde. En als ik dan verdrietig zou worden elke keer als ik ongesteld werd, zou ik weten dat ik graag zwanger wilde worden. Ik twijfelde nog, want stel nou dat ik opgelucht zou zijn als ik ongesteld werd?’’ Haar zorg bleek totaal onnodige te zijn geweest. “Gelukkig is dat nooit het geval geweest. Mijn spiraal werd verwijderd, na ruim een maand was ik al zwanger én dolgelukkig. Bobby was meer dan welkom in ons gezin.” Janzen maakte zich gedurende haar tweede zwangerschap uiteindelijk maar om één ding zorgen. Ze vroeg zich, nadat haar eerste zoon via een keizersnede ter wereld kwam, af of ze wel op de natuurlijke wijze kon bevallen. “Ik kocht, ik durf het bijna niet te vertellen, een ballon die de boel wat moest versoepelen. De weg wat verbreden, zeg maar”, laat ze weten aan haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...