Foto: Chantal Janzen laat haar oprekken met mega ballon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Nederlandse presentatrice Chantal Janzen deelt openlijk met haar volgers hoe goed ze kan pompen! 

Chantal Janzen heeft nul geheimen voor de media. Ook nu bewijst ze dat weer. Ze deelt namelijk een bijzonder verhaal met haar fans..

Chantal gebruikt ballon om haar zaakje op te rekken

Zwangerschappen gaan samen met een hoop avonturen en nieuwe ervaringen. Zo ook voor Chantal Janzen. In haar magazine &C vertelt Chantal Janzen over een wel heel bijzondere ingreep die ze onderging. De blondine maakte zich namelijk nogal zorgen over de geboorte van haar zoontje Bobby: zou het allemaal wel passen? Om het zekere voor het onzekere te nemen besloot de presentatrice haar van tevoren even goed op te rekken. Ze vertelt er in geuren en kleuren over. Chantal deed dat namelijk met een oprekballon, waarna ze flink begon te pompen. Precies op dat moment kwam haar man, Marco, binnen. Wat zijn reactie was op dat moment is helaas niet bekend. Maar het zal vast en zeker een aparte gewaarwording zijn geweest toen hij zijn vrouw zag met een enorme ballon in haar zaakje. We betwijfelen of dat een charmant plaatje is geweest.

Chantal Janzen: ‘Wonder dat Bobby er is’

Het had niet veel gescheeld of Bobby, het tweede zoontje van Chantal Janzen, was er niet geweest. Chantal Janzen laat weten dat ze heel lang heeft getwijfeld of ze wel een tweede kind wilde. ‘Het is een wonder dat Bobby er überhaupt is’. Chantal Janzen is samen met haar man, twee zoons en stiefkinderen al jaren een blijmoedig gezin. Dat is ook goed op te merken als we kijken naar het Instagram-account van Chantal. Deze staat helemaal vol met prachtige kiekjes van haar gezin! Maar dat zoontje Bobby daar deel van uitmaakt stond niet lang op de planning “Ik wist namelijk echt niet of ik nog een kind wilde, na James’’, vertelt Janzen in haar editorial. “Niet omdat het te zwaar was. Ik was er gewoon niet zeker over, en jonger werd ik er ook niet op.” Omdat ze bleef twijfelen, kwam haar gynaecoloog uiteindelijk met een oplossing.

Lees ook: Chantal Janzen maakt zeer opmerking over privé foto met benen wijd

Chantal Janzen kreeg de perfecte oplossing!

Ze leek aan het einde van haar raad, maar gelukkig voor Chantal Janzen wist haar gynaecoloog precies wat ze moest doen: “Als ik nou eens mijn spiraal liet verwijderen en gewoon zou kijken wat er gebeurde. En als ik dan verdrietig zou worden elke keer als ik ongesteld werd, zou ik weten dat ik graag zwanger wilde worden. Ik twijfelde nog, want stel nou dat ik opgelucht zou zijn als ik ongesteld werd?’’ Haar zorg bleek totaal onnodige te zijn geweest. “Gelukkig is dat nooit het geval geweest. Mijn spiraal werd verwijderd, na ruim een maand was ik al zwanger én dolgelukkig. Bobby was meer dan welkom in ons gezin.” Janzen maakte zich gedurende haar tweede zwangerschap uiteindelijk maar om één ding zorgen. Ze vroeg zich, nadat haar eerste zoon via een keizersnede ter wereld kwam, af of ze wel op de natuurlijke wijze kon bevallen. “Ik kocht, ik durf het bijna niet te vertellen, een ballon die de boel wat moest versoepelen. De weg wat verbreden, zeg maar”, laat ze weten aan haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.