Foto: Chantal Janzen is trots op strakke legging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen draagt graag de nieuwste kleding als ze op tv te zien is of op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Maar privé grijpt ze terug naar oud en vertrouwd.

Chantal Janzen is weer is lekker fout bezig. Ze loopt op straat in een wel heel erg strakke broek, of eigenlijk een legging om precies te zijn. Haar outfit ziet er wel erg fout uit en ze kreeg er zelfs veelvuldig commentaar op online en op straat. Maar de koppige blondine draagt de panterlegging van H&M nog altijd graag. Natuurlijk wil ze dat iedereen haar na gaat doen, maar ze vreest tegelijkertijd het ergste. Namelijk dat de H&M inmiddels niets meer in de dierlijke print in de schappen heeft. Toch beweegt ze haar volgers maar om een kijkje te nemen online of in de winkel van het modehuis. Je weet maar nooit of de oeroude, en lekker zittende broek nog beschikbaar is.

Foute Chantal Janzen fan van oud

Tegenwoordig zie je niet heel erg veel mensen meer lopen in dierenprintjes. Het wordt vaak gezien als een klein beetje ordinair en daarom kiezen velen voor een spijkerbroek of trainingsbroek. Maar Chantal gaat tegen de trend in en trekt de panter print legging nog maar een keertje aan. Deze is nog niet volledig uitgerekt en werkt eigenlijk na al die jaren nog best prima.

Chantal Janzen twijfelt

Over haar kledingkeuze twijfelt deze blondine nauwelijks. Vol overtuiging staat ze voor de spiegel en alles ziet er nog strak uit. Ze vindt haar outfit zelfs Instagram-waardig en maakt maar even snel een filmpje. Maar uit dit filmpje blijkt wel dat ze twijfelt over de beschikbaarheid van de broek in de winkel. Vooral of die nog goedkoop te krijgen is bij de H&M is voor haar de grote vraag. Natuurlijk is die altijd op marktplaats te vinden of bij de kringloop als je goed zoekt. Maar Chantal wil haar volgers die op haar willen lijken graag een zo gemakkelijk mogelijke oplossing bieden. Ga dus snel richting de winkel of op Google zoeken, aldus de blondine.

Chantal houdt van routine traditie

Ze houdt graag alles bij het oude. Haar kapsel, werkzaamheden en dus ook haar outfits veranderd ze niet graag. Als iets eenmaal bewezen werkt, dan wil Chantal geen verandering meer. Wanneer ze dan commentaar krijgt dat het echt niet meer kan, zo’n print, dan buigt de koppige presentatrice nauwelijks. Ze draagt trouwens vaker nog leggings, maar dan zonder printje, zoals hieronder te zien is. Van routine is de blondine dus ook wel fan.

Spaarzame Chantal Janzen geeft instructies

We krijgen dus een duidelijke instructie mee van Chantal. Gratis en voor niks. De modieuze, dierlijke presentatrice raad iedereen aan om naar H&M te gaan. We kunnen met zijn allen maar beter goed luisteren als we “complimenten” willen ontvangen over onze broek, aldus Chantal. Een ding is wel duidelijk: je valt in ieder geval op. Natuurlijk als je Chantal Janzen heet al helemaal. Je moet trouwens echt snel zijn als je wilt gaan voor deze broek, Chantal lijkt die van haar nog niet af te willen staan of bij de kringloop neer te leggen. Voor iemand die zoveel verdiend als zij doet ook wel bijzonder. Maar ze vindt blijkbaar ook de sentimentele waarde van de broek belangrijker dan de waarde in keiharde euro’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?