Foto: Chantal Janzen is druk in de weer met flinke ballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kennen Chantal Janzen allemaal van televisie als actrice, presentatrice en zangeres. Op deze foto’s laat ze toch even een andere kant van zichzelf zien wanneer ze speelt met grote ballen…

Chantal Janzen gefotografeerd tijdens ballenspel

Chantal Janzen deelt graag dingen op haar Instagram stories met haar volgers. Zo deed ze dat recentelijk ook toen ze ging bowlen met de gehele RTL-crew. Er staan flink wat selfies in haar verhaal. Ook in Instagram stories van andere bekende RTL’ers stonden foto’s en video’s van het bowling event. Zo noemt Miljushka Witzenhauzen even kort dat de hele bowlinghal vol staat met RTL-leden. Chantal Janzen is op de foto gegaan met onder andere Monica Geuze, Tijl Beckand, Marieke Elsinga en Jamai Loman.

Chantal Janzen gaat er met de hoofdprijs vandoor

Het lijkt erop dat het alle teams op de bowlingbaan streden voor een hoofdprijs. Deze prijs was een meet & greet. Met wie? Dat is onbekend. Chantal Janzen is degene die er uiteindelijk mee aan de haal gaat. Ze is er erg blij mee en dat laat ze duidelijk merken aan haar volgers.

Chantal Janzen geeft reactie op de vreemdgaan van man Marco Geeratz

Een tijdje geleden gingen er allerlei verhalen rond over dat de man van Chantal Janzen, Marco Geeratz, vreemd zou gaan op één van de meest geliefde vrouwen van Nederland. Het Instagram roddel-kanaal Juicechannel bracht verschillende verhalen naar boven. Marco zou naar hotels gaan met verschillende vrouwen. Daarnaast zou hij meiden benaderen op sociale media om gesprekken mee te voeren die niet helemaal kuis zijn. Het hele verhaal over vreemdganger Marco Geeratz lees je hieronder.

Lees ook: Foto: Wordt Chantal Janzen bedrogen door man Marco Geeratz?

Heel lang heeft Chantal Janzen haar mond gehouden over de roddels. Ze wilde er niks mee te maken hebben, er niks over horen en er niks over los laten. Toch is de blondine recentelijk naar voren gekomen met een reactie op de grote taboe. Ze vindt het maar pijnlijk om de berichten te lezen. In haar eigen blad &C schrijft ze in de editorial hoe haar ouders én haar kinderen dit soort berichten ook te zien krijgen. “Als je je als bekende Nederlander veilig denkt te wanen in deze nieuwe wereld van roddel en achterklap over sterren dan vind ik dat naïef,” schrijft ze, “iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet. Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat wel waar is.” Met deze laatste zin doelt ze op het schandaal dat onlangs naar boven is gekomen over The Voice Of Holland.
Chantal Janzen gaat verder. Ze noemt de roddels een vorm van ramptoerisme. “Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen.” Dat vindt de presentatrice maar al te vervelend. Ze gaat verder: “zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar meer kwijt.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!