Foto: Chantal Janzen deelt opvallende foto van haar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is eindelijk weer thuis na vakantie, maar heeft nu een enorme stapel was liggen. En daar is de blonde presentatrice niet zo blij mee.

Chantal Janzen was even er heerlijk tussenuit voor haar vakantie. En daar heeft de knappe blondine enorm van genoten. Even gewoon er van tussen en je niet zorgen hoeven te maken over alle problemen en zorgen die thuis op je staan te wachten. Maar nu is Chantal terug en zijn alle nare klusjes die ze voor zich uit heeft geschoven opeens aan de beurt. En het eerste klusje op haar lijst, dat is natuurlijk de was doen. Op haar vakantie heeft Chantal flink wat was opgespaard en die is nu eindelijk aan de beurt om te wassen. Maar of de blondine daar nu heel erg blij mee is, dat is maar de vraag.

Lees ook: Foto: Grofgebekte Chantal Janzen bezwijkt onder enorme hitte

Chantal laat rommel op zolder zien aan volgers

Chantal maakt even een overzichtelijke foto van hoe onoverzichtelijk haar was aan het worden is. Van shirtjes en jurkjes tot rokjes en , alles ligt bij de stapel. En het moet allemaal gewassen worden. Dat is nou niet bepaald een feestje. Maar Chantal heeft daar wel wat op gevonden, ze heeft namelijk feest muziek opgezet om het allemaal wat makkelijker te maken. Met de Duitse feestnummers in haar oren moet die was een stuk sneller gaan. En het maakt het allemaal ook een stuk leuker om te doen. Chantal weet dus zelfs van haar was nog een feestje te maken. De presentatrice staat dan ook vrij positief in het leven en dat merk je wel aan de manier waarop ze dit soort dingen aanpakt. Dan komt echt haar ware aard naar boven.
Gelukkig heeft Chantal de zomerse foto’s nog

Voor Chantal is dit misschien al het einde van haar mooie zomer, maar gelukkig heeft ze al haar zomerse foto’s nog bewaard. Die kan ze de komende tijd dus gaan delen op social media om terug te blikken op een heerlijke vakantie en om zich alvast te verheugen op haar volgende vakantie. Chantal laat haar volgers graag meegenieten van haar avonturen en op vakantie maakt ze daar ook geen uitzondering in. De knappe blondine deelt haar zomerse avonturen met al haar volgers.

Chantal zal binnenkort weer te zien zijn op televisie

De vakantie is voorbij, de was is bijna gedaan en dat betekent dat het voor Chantal tijd wordt om zich weer te richten op het maken van interessante programma’s voor op televisie. Het zal niet lang meer duren of Chantal begint aan een nieuw programma. Wat dat precies zal worden weet natuurlijk alleen Chantal, maar leuk wordt het in ieder geval. Dat wordt iets namelijk al snel als de blondine er aan mee doet. Misschien is het wel eindelijk tijd voor een nieuw seizoen van Chantal blijft slapen of een nieuwe variant op Chantal’s Pyjama Party. Wat haar nieuwe programma ook wordt, met de zomer achter de rug heeft Chantal genoeg tijd om iets moois te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!