Foto: Britt Dekker is onherkenbaar na gewaagde metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker is een buitengewoon mooie blondine, maar na deze gewaagde metamorfose herken je haar eigenlijk niet meer terug.

Presentatrice Britt Dekker is een van de knappere vrouwen van het land. Hoewel de prachtige blondine misschien niet bekend staat als een van de slimste vrouwen van het land, is Britt wel erg leuk om naar te mogen kijken. Met haar mooie lange haar en stralende lach weet ze al haar volgers flink te betoveren. Maar nu heeft ze een gewaagde metamorfose ondergaan. En daardoor herken je Britt ook bijna niet meer terug. Of de metamorfose geslaagd is, dat kan je aan de hand van de foto zelf bepalen. Wel heeft Britt na haar transformatie een compleet andere uitstraling. Natuurlijk blijft Britt een bloedmooie dame, maar haar nieuwe look is even wennen. Maar als je eenmaal aan haar kapsel gewend bent, dan zal je zien dat Britt terecht bij het rijtje ‘mooiste vrouwen van Nederland’ hoort.

Lees ook: Foto: Pechvogel Britt Dekker vervult ondankbare taak bij VI Vandaag

Britt zet de schaar er in op bijzondere foto

Het is even wennen, het nieuwe kapsel van Britt. Haar mooie haartjes zitten in een compleet andere coupe en dat is een ander gezicht. Britt ziet er gek genoeg een stuk eleganter uit met haar steile haartjes. Het is absoluut een kapsel dat mag blijven. Ook de make-up die Britt erbij uit heeft gekozen past perfect. Britt heeft zichzelf met haar metamorfose even omgetoverd tot een prachtige verleidster. Als Britt je in de ogen aankijkt, dan voel je jezelf al voor haar vallen. Hoe langer je in de prachtige ogen van deze zwoele verleidster kijkt, des te verliefder je wordt op de knappe blondine. Het was al wel duidelijk dat Britt een zeer verleidelijke vrouw was, maar dat ze dit soort zwoele en intieme blikken op kon zetten, dat was een nieuwtje. Britt weet zichzelf met haar metamorfose te meten met de mooiste bekendste vrouwen van Nederland. De beeldschone blondine maakt zichzelf enorm gewild met haar goed gelukte transformatie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt maakt wilde bewegingen op grappig filmpje

Britt is niet alleen maar een knap gezicht, de verleidelijke presentatrice heeft ook nog eens een enorm leuke en spontane persoonlijkheid. Britt houdt er wel van om een feestje te bouwen. Het maakt haar niet uit waar ze is, ze weet namelijk overal de sfeer er goed in te houden. Dat zorgt ervoor dat iedereen zo dol is op Britt. Zelfs achter de schermen bij haar televisie opnames, weet Britt er een feestje van te maken. Ze danst er met haar collega presentatoren wild op los. En dat ziet er natuurlijk hartstikke leuk en vrolijk uit. Britt maakt wilde en verleidelijke bewegingen. Het wordt gelijk duidelijk waarom zoveel mannen Britt een enorm aantrekkelijke dame vinden. Britt heeft prachtige vormen, een verleidelijke uitstraling en een geweldige aantrekkingskracht. En met haar spontane persoonlijkheid weet je ook zeker dat Britt goed gezelschap is voor een avondje de kroeg in of uit eten. Dat maakt Britt eigenlijk gewoon de ideale vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!