Foto: Blouse van Yolanthe Cabau bezwijkt bijna onder enorme druk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een nieuw hoogtepunt bereikt in een bijzonder verleidelijk jurkje, alleen bezwijkt die bijna.

De knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft weer een spannend pakje aangetrokken. En daar krijgt de brunette best veel lof voor. De prachtige actrice heeft een blouse aangetrokken waar ze bijna uit knalt vanwege haar bijzonder knappe omvang. Het was dus even spannend tijdens het maken van de foto. Yolanthe Cabau had zomaar een veel spannender kiekje kunnen maken dan de bedoeling was als ze niet had opgelet. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Maar gelukkig voor Yolanthe ging het goed en werden haar volgers getrakteerd op een bijzonder geslaagde foto. Daar raken ze de komende tijd nog niet over uitgepraat.

Lees ook: Yolanthe Cabau deelt intieme foto met beeldschone zus

Yolanthe laat veel zien in zwoel zomerjurkje

Leunend tegen de muur van haar huisje maakt Yolanthe een van de meest bijzondere foto’s die ze de afgelopen tijd heeft gemaakt. Haar blauwe zomerjurkje zorgt ervoor dat je een hoop ziet van de knappe actrice. Ook haar topje is erg goed. Daar knalt ze alleen wel bijna uit. En dat maakt het een gevaarlijke outfit om een foto in te maken. De aantrekkelijke brunette heeft een paar benen dat niet lijkt te stoppen. Die komen nog erg mooi uit onder de blauwe stof van haar rokje. Haar knappe lichaam komt erg verleidelijk over op het spannende kiekje. Wel doet haar foto een beetje denken aan een eerdere foto die de actrice gemaakt heeft.

Yolanthe stond al eerder foto’s te maken in uitpuilend topje

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe Cabau een spannende foto maakte in een verleidelijk wit topje. Ook toen leunde ze tegen dezelfde witte muur. Yolanthe in combinatie met witte topjes lijkt een hele goede te zijn. Alleen moet ze haar topjes misschien een maat groter kopen. Want ze lijkt keer op keer uit haar bovenkleding te knallen. Natuurlijk maakt dat het wel spannender om naar te kijken, maar het is wel een beetje lastig voor Yolanthe. Die moet continu opletten of ze niet uit haar kleding barst.

Het begint langzaam een trend te worden dat Yolanthe Cabau uit haar kelding barst

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de laatste tijd veel last van uit haar kleding barsten. Natuurlijk zorgt dit voor een aantal verleidelijke kiekjes. Misschien doet ze het dan ook stiekem wel een beetje expres. Hoe de vork ook in de steel zit, haar volgers zijn ongelooflijk blij met het resultaat. Die hebben voorlopig meer dan genoeg mooie foto’s om naar te kunnen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!