Foto: Blouse van Yolanthe Cabau bezwijkt bijna onder enorme druk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een nieuw hoogtepunt bereikt in een bijzonder verleidelijk jurkje, alleen bezwijkt die bijna.

De knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft weer een spannend pakje aangetrokken. En daar krijgt de brunette best veel lof voor. De prachtige actrice heeft een blouse aangetrokken waar ze bijna uit knalt vanwege haar bijzonder knappe omvang. Het was dus even spannend tijdens het maken van de foto. Yolanthe Cabau had zomaar een veel spannender kiekje kunnen maken dan de bedoeling was als ze niet had opgelet. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Maar gelukkig voor Yolanthe ging het goed en werden haar volgers getrakteerd op een bijzonder geslaagde foto. Daar raken ze de komende tijd nog niet over uitgepraat.

Lees ook: Yolanthe Cabau deelt foto met beeldschone zus
Yolanthe laat veel zien in zwoel zomerjurkje

Leunend tegen de muur van haar huisje maakt Yolanthe een van de meest bijzondere foto’s die ze de afgelopen tijd heeft gemaakt. Haar blauwe zomerjurkje zorgt ervoor dat je een hoop ziet van de knappe actrice. Ook haar topje is erg goed. Daar knalt ze alleen wel bijna uit. En dat maakt het een gevaarlijke outfit om een foto in te maken. De aantrekkelijke brunette heeft een paar benen dat niet lijkt te stoppen. Die komen nog erg mooi uit onder de blauwe stof van haar rokje. Haar knappe komt erg verleidelijk over op het spannende kiekje. Wel doet haar foto een beetje denken aan een eerdere foto die de actrice gemaakt heeft.
Yolanthe stond al eerder foto’s te maken in uitpuilend topje

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe Cabau een spannende foto maakte in een verleidelijk wit topje. Ook toen leunde ze tegen dezelfde witte muur. Yolanthe in combinatie met witte topjes lijkt een hele goede te zijn. Alleen moet ze haar topjes misschien een maat groter kopen. Want ze lijkt keer op keer uit haar bovenkleding te knallen. Natuurlijk maakt dat het wel spannender om naar te kijken, maar het is wel een beetje lastig voor Yolanthe. Die moet continu opletten of ze niet uit haar kleding barst.

Het begint langzaam een trend te worden dat Yolanthe Cabau uit haar kelding barst

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de laatste tijd veel last van uit haar kleding barsten. Natuurlijk zorgt dit voor een aantal verleidelijke kiekjes. Misschien doet ze het dan ook stiekem wel een beetje expres. Hoe de vork ook in de steel zit, haar volgers zijn ongelooflijk blij met het resultaat. Die hebben voorlopig meer dan genoeg mooie foto’s om naar te kunnen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!