Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laetitia Gerards i een van de meest fanatieke kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar haar fanatisme heeft haar nu een blessure opgeleverd.

De meest opvallende kandidate aan dit seizoen Wie is de Mol? is toch wel zangeres Laetitia Gerards. De bloedmooie, roodharige kandidate speelt het spelletje enorm serieus. En daarmee maakt ze zich populair bij de kijkers thuis, die voor haar deelname aan WIDM nog nooit van Laetitia hadden gehoord. Maar nu kan niemand meer om de beeldschone operazangeres heen. Laetitia lijkt vastberaden om het spelletje te winnen, al kan dat een act zijn natuurlijk. Want voor hetzelfde geld is ze de Mol, en saboteert ze de boel al sinds de eerste aflevering. Potentiële winnaar of Mol, Laetitia is in ieder geval erg fanatiek bezig. Maar dat levert haar aan de foto te zien een flinke blauwe plek op.

Lees ook: Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

Een iets te zware boomstam levert Laetitia een blauwe plek op de foto op

Bij een van de opdrachten van Wie is de Mol? liep Laetitia dankzij een net iets te zware boomstam, een flinke blauwe plek op. En die zit precies op een vervelend plekje. Want tijdens de warme opnamedagen kan je moeilijk je bovenbenen gaan verbergen. Dan ben je aan het einde van de dag oververhit. En dat kan ook niet de bedoeling zijn. De foto bewijst wel dat Laetitia tot het uiterste gaat om de winst te pakken. Ze zet zich volledig in voor het programma. En dat is een eigenschap die veel mensen kunnen waarderen. Het is ook een eigenschap die zowel tijdens WIDM als daarbuiten goed van pas zal komen. Een flink partij doorzettingsvermogen is nooit mis. Zeker niet in dit stadium van het spel, waar er nog best veel kandidaten over zijn, die allemaal de winst willen grijpen. Laetitia moet dus nog een beetje op haar hoede zijn en het spelletje fanatiek meespelen om als laatste over te blijven.

Laetitia is mooiste Wie is de Mol? kandidate tot nu toe

In de geschiedenis van WIDM zijn er een flink aantal knappe kandidates voorbij gekomen. Maar er zijn er maar weinig zo aantrekkelijk als de roodharige Laetitia. Met haar schoonheid weet ze alle kijkers thuis flink te betoveren. Die zitten bijna tegen hun scherm aan geplakt om meer van Laetitia mee te kunnen krijgen. En gelijk hebben ze. Laetitia is niet alleen maar leuk om naar te kijken vanwege haar fanatieke pogingen WIDM te winnen. Ook is ze gewoon een hartstikke mooie vrouw waar je graag meer van ziet. Gelukkig hebben ze bij Wie is de Mol? 2022 dat wel begrepen en daarom komt Laetitia vaak in beeld. Zelf deelt de verleidelijke zangeres ook regelmatig foto’s van haar ervaringen achter de schermen. Zo hoef je dus helemaal niks te missen van de avonturen van Laetitia Gerards bij Wie is de Mol? en blijf je goed op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de prachtige zangeres met de rode haren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen