Foto: Bibberende Sterre Koning ziet jurkje bijna wegwaaien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sterre Koning staat te rillen op het strand wanneer de wind er bijna vandoor gaat met haar jurkje!

Sterre Koning duikt de duinen in

Sterre Koning is naast zangeres óók actrice en presentatrice, maar bovenal is ze een beeldschone vrouw. De blondine is met haar 400 duizend Instagram volgers razend populair en moet daarom actief blijven op haar sociale media. Dat doet ze natuurlijk hartstikke goed. Onlangs plaatste ze een geweldig mooie foto van zichzelf, maar prettig was de fotoshoot niet. De prachtige Sterre zit in een heel luchtig, paars jurkje op het strand met haar benen wijd. Koud lijkt het niet, maar volgens Sterre was dat het wel. In het bijschrift schrijft ze namelijk met sarcastische toon: “’t was niet koud hoor”. Als je goed kijkt kun je zelfs een beetje kippenvel spotten op de huid van de blondine! Die arme meid. Gelukkig is deze prachtige foto het resultaat! In de reacties lijken mensen het helemaal geweldig te vinden. Overal waar je kijkt zie je positieve berichten, hartjes-emoji’s en mensen die de zangeres complimenten geven over hoe goed die kleur haar staat. Die mag je dus in je zak steken, Sterre.
Sterre Koning steelt de show in De Tatta’s

Een tijdje geleden mocht Sterre eindelijk goed nieuws aankondigen op haar Instagram tijdlijn. Ze deelde een korte video, namelijk een trailer van de nieuwe film De Tatta’s. Zelf speelt ze één van de hoofdrollen. Het gaat over een gezin dat heel rijk is. De vader besluit al zijn geld te investeren, maar die investering loopt in de soep. Het gezin is gedwongen om ergens anders te gaan wonen en ze belanden in een klein flatje in een omgeving waarvan ze niks gewend zijn. Al snel komen ze bekend te staan als ‘de tatta’s’. Ze leren zich aanpassen aan hun omgeving en waar ze het eerst verschrikkelijk vonden, vinden ze het steeds leuker worden. Het is een hilarische, Nederlandse film die vanaf 22 december in de bioscoop te zien is. In het bijschrift van de video zegt Sterre: “Aaaaah zo hard gelachen tijdens het draaien, heel benieuwd wat jullie er van vinden.”
Sterre Koning brengt volgers in de war met gekke tas

Sterre is een beeldschone vrouw en is ook nog eens superpopulair op haar sociale media. Dat betekent natuurlijk dat ze veel aandacht krijgt van grote en kleine bedrijven. Ze staat dan ook regelmatig model voor verschillende kleding en producten. Onlangs plaatste ze zo’n foto op haar Instagram waarbij ze een tas mocht promoten. Het is niet zomaar een tas, want als je scrollt door de foto’s zal één ding je opvallen. ’t is één tas, maar je kun hem op verschillende manieren dragen waardoor je hem in twee kleuren kunt stijlen. Het is een breinkraker, want hoe het precies werkt is ons niet helemaal duidelijk. Wel zien we dat Sterre weer prachtig op de foto staat en precies weet hoe ze haar volgers moet verleiden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.