Foto: Bezwete Roxane Knetemann gaat heel diep en moet uithijgen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann heeft letterlijk alles moeten geven. Dankzij die enorme inspanning was ze helemaal doorweekt!

De knappe wielrenster is helemaal tot het gaatje gegaan. Ze heeft zo hard haar best moeten doen om haar doel te behalen. Uiteindelijk is dit gelukt, alleen ging het niet zonder slag of stoot.

Roxane Knetemann loopt marathon van Amsterdam

De wielrenster is enorm sportief bezig. Roxane heeft de afgelopen maanden heel hard getraind voor maar één doel. Dit doel was om de Amsterdamse marathon te rennen. Hier heeft ze ongelofelijk hard voor getraind. De weg ernaartoe was lang en zwaar, maar de blondine heeft het gehaald. Na ruim drie uur rennen kwam Roxane Knetemann over de finish. Eenmaal bij de finish aangekomen was ze helemaal kapot. Ze had niet verwacht dat het zo zwaar zou worden. Na de marathon werd er gevraagd of ze het nog één keer gaat doen. Haar antwoord was duidelijk “nooit meer”. Roxane was dan ook helemaal kapot en kon amper meer praten.

Roxane Knetemann maakt belofte bij Vandaag Inside

De blondine is regelmatig te gast bij het programma Vandaag Inside. Hier maakte ze bekend dat ze de Amsterdamse marathon ging rennen. Tijdens de uitzending liet ze weten dat haar streeftijd 3 uur en 15 minuten was. Uiteindelijk heeft ze het nog beter gedaan dan ze zelf had gehoopt. De tijd van Roxane Knetemann was namelijk 3 uur en 13 minuten. Roxane Knetemann houdt zich dus aan haar belofte. De mannen van Vandaag Inside mogen dat ook super trots zijn op de blondine!

Roxane Knetemann in superstrak broekje

De beeldschone blondine liep de marathon in een verleidelijk pakje. Met een superstrak broekje ging Roxane Knetemann van start. De lopers achter Roxane Knetemann wisten niet wat hun overkwam. Met een open topje liet ze niks aan de verbeelding over. Wie achter de knappe wielrenster liep kon heerlijk genieten van zijn uitzicht. Uiteindelijk was de marathon niet voor niks, want ze kreeg ook nog medaille op het einde. Had ze geweten dat het zo zwaar zou zijn, dan was ze mooi thuis gebleven. Ze was dan ook blij dat ze niet wist hoe zwaar het zou zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann geniet samen met haar viervoeter

De wielrenster geniet samen met haar viervoeter van dierendag. Ze verwent haar hond dan ook extra op deze dag. Volgens Roxane Knetemann is het elke dag eigenlijk dierendag, maar toch krijgt haar hond deze dag wat extra knuffels. De wielrenster heeft niet alleen goed nieuws. Deze dag heeft ook een donkerrandje gekregen. Voor het eerst sinds 17 jaar is haar eerste hond er namelijk niet bij. Hier heeft ze een tijdje terug afscheid van moeten nemen. Ze denkt deze dag ook extra aan haar eerste hond. De blondine deelt gelukkig wel een paar prachtige kiekjes van haarzelf en haar honden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..