Foto bewijs: Kelly Piquet kan prima zonder Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet kreeg een flinke aandachtsboost nadat Max Verstappen wereldkampioen in de Formule 1 werd. Aan deze foto te zien vermaakt de vriendin van de F1-coureur zich prima zonder Max!

Het is overduidelijk dat het model helemaal geen Max Verstappen aan haar zijde nodig heeft. Een nieuwe foto op het Instagram account van het model is daar wéér het keiharde bewijs van. Kelly Piquet houdt haar zaakjes wel op orde en weet goed voor zichzelf te zorgen. Ze is erg druk bezig met het haar carrière als model en influencer en dat lukt haar ook nog eens heel aardig. Tot Max Verstappen de F1 won wisten nog niet veel mensen over het bestaan van zijn knappe vriendin. Kelly Piquet heeft haar ‘shine’ momentje kunnen pakken toen ze Max in de armen sloeg na zijn winst. Dat heeft niet alleen gezorgd voor een leger aan nieuwe volgers bij op haar Instagram, maar Kelly is ook nog eens volop in het nieuws geweest. Ze heeft haar territorium (Max) dus wel degelijk afgebakend, maar is dat eigenlijk wel nodig? De foto hieronder is het bewijs dat dat niet zo is.
Kelly Piquet is een schitterend model op deze foto

Kelly Piquet timmert al lang aan haar carrière als model en daar is ze aardig goed mee op weg. Het Braziliaanse model is de dochter van Nelson Piquet, die ook een bekende coureur was. Hij werd zelfs drie keer wereldkampioen. Een kans om model te worden komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar met Kelly haar uiterlijk en veel connecties door haar vader wordt het natuurlijk een stuk makkelijker. Ze heeft er toch veel moeite en tijd in gestoken om er iets moois van te maken, en dat heeft ze zeker gedaan. Met zo’n carriere heeft Kelly Max helemaal niet meer nodig, dat is al helemaal aan de foto hierboven te zien. Piquet doet het zo goed dat ze zelfs meerdere advertenties via Instagram deelt, net zoals die op de foto hierboven. Dat bewijst dat Kelly de titel ‘de vriendin van’ helemaal niet meer nodig heeft.

Lees ookFoto: Max Verstappen geniet na van F1 titel met vriendin Kelly Piquet

Kelly Piquet deed het single net zo goed

Voordat Max Verstappen Kelly’s hart veroverde was een andere F1-coureur aan de beurt. Het model had ongeveer twee jaar lang een relatie met Daniil Kvyat, wiens plek Max Verstappen later ook nog eens soort van innam. Kelly heeft zelfs een kind met hem, maar in 2019 ze op. In eind 2020 startte Kelly Piquet een relatie met Max Verstappen. In die tijd dat het model single was had ze haar zaakjes prima op orde. Zo was ze druk bezig met haar modellenwerk en zorgde ze voor haar dochtertje. Blijkbaar had ze na een jaar toch weer een F1-coureur nodig…
Hoe is Kelly Piquet toch voor Max Verstappen gegaan?

Omdat Daniil Kvyat, de ex van Piquet, en Max Verstappen teamgenoten waren kende Max en Kelly elkaar al. Het duurde even tot de vonk echt oversloeg, maar Max vond Kelly het in eind 2020 wel waard. Hij zocht haar namelijk bijna aan de andere kant van de wereld op. Kort daarna maakte de twee bekend dat ze samen waren. Misschien zijn Max en Kelly gewoon veel te gek op elkaar, dat laat de foto hierboven wel zien. Dat Kelly Max helemaal niet nodig heeft is dus wel duidelijk, maar ze hebben het wel heel gezellig samen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast warm met duizelingwekkend jurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een soort teaser voor een nieuw...

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...