Foto: Bettina Holwerda doet spannend dansje in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bettina Holwerda leeft zichzelf helemaal uit! Op het podium laat de actrice een aantal spannende bewegingen zien…

Stefania Liberakakis heeft een bekend stel achtergronddanseressen geregeld! Ze leiden het publiek wel enorm af met hun verleidelijke moves. Vooral actrice Bettina Holwerda doet haar best om het middelpunt van de aandacht te zien. Dat lukt haar aardig!

Bettina Holwerda schudt met heupen

Tijdens een optreden van de zangeres Stefania staat Bettina Holwerda in de achtergrond te dansen. Dit doet ze vol passie. Met een paar heerlijke dansjes trekt ze als een magneet alle aandacht naar zich toe. Bettina laat weten dat ze vier jaar lang op de dansacademie heeft gezeten. Met deze verbluffende moves betaalt het zich dubbel en dwars uit. Op een gegeven moment ziet Bettina Holwerda haar man, Jim Bakkum, tussen het publiek staan. Wanneer ze Jim ziet staan gooit ze er nóg een paar verleidelijk pasjes uit. Haar volgers reageren dan ook zeer enthousiast!
Bettina Holwerda zit in haar eigen wereld

In een laag topje danst Bettina Holwerda met alle plezier. Waar ze normaal heel serieus op de maat danst, doet ze nu gewoon waar ze zin in heeft. Ze gaat helemaal los in haar verleidelijk jurkje. Met een paar verrassende dansjes gaat ze tekeer. Haar heupen gaan van links naar rechts. Ze moet alleen wel oppassen dat ze niet uit haar lage topje floept. Wanneer ze Jim Bakkum ziet beginnen de heupjes nog meer los te gaan. Haar volgers gaan helemaal stuk om haar dansjes. Dat ze dit op het podium doet laat wel zien wat een prachtvrouw het is. Bettina Holwerda is een hele levendige en komische vrouw. Jim Bakkum heeft geluk met een vrouw zoals Bettina!

Bettina Holwerda heeft het over de ‘kurkentrekker’ van een eend

Bettina Holwerda had bij Radio 2 wel een heel apart verhaal te vertellen. Ze had het hier namelijk over de ‘kurkentrekker’ van een eend. Het blijkt dus dat wat er bij een eend beneden hangt op een kurkentrekker lijkt. Het is helemaal gedraaid zoals een kurkentrekker. Nu kwam Bettina met een verhaal dat één persoon een eend als huisdier had. Deze persoon liet weten dat zijn eend vast kwam zitten in het tapijt met zijn ‘kurkentrekker’. Bettina Holwerda vroeg zich af “hoeveel heb je over voor je huisdier”. Bettina Holwerda is dus helemaal niet zo’n brave dame zoals wij dachten. Haar zoekgeschiedenis staat nu dus vol met de ‘kurkentrekker’ van een eend.

Bettina Holwerda komt met een bijzondere stelling

Laatst ging de blondine heerlijk alleen uit eten. Ze werd alleen door iedereen aangekeken alsof ze heel zielig was. Nu heeft ze de stelling “alleen uit eten, ja of nee”. Veel volgers vinden dat dit makkelijk moet kunnen en dat deze mensen juist heel dapper zijn. Dit blijft voor veel mensen in Nederland toch een moeilijke stelling. Niet iedereen is het namelijk mee eens dat je alleen uit eten kunt gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...